Prijava
   

Greskom dadoh minus, al zato ide u omiljene

Vukajlijas brz na misu, tek kada vidi skor definicije shvati da je negde pogresio, procita je ponovo i kada nekako shvati poentu odusevi se i dobije napad kajanja istovremeno.
Kako bi ublazio konfuziju u svojoj dusi stavlja defku u omiljene i obavezno naglasava u komentaru ispod njegov postupak, kako bi autoru i ostalima koje sve do jednog boli tuki za njega stavio do znanja da on nije glup, nepravican i sl...

Komentari

грешком дадох плус, ал зато иде за брисање... :)
+

Ma to je situacija kad svom dobrom e-drugaru uvali minusčinu na ekstra glupu definiciju, pa ga posle grize savest, te definiciju stavlja u omiljene i to mu navodi u komentaru.

To što kaže Korleone.

ova mi ide u omiljene za brisanje.

Ferplej je nešto što bih ponovo voleo da vidim na Vuki. Nikad nije bilo 100% al bilo je ranije malo kulturnije komunikacije. Skoro mi se lik izvinio što je greškom dao minus i meni je to dalo nadu da će se stvari popraviti. Defke ne moraju biti fine i kulturne, al' komunikacija među Vukajlijašima bi trebala da bude.

Да ли је то само код мене или је код свих корисника кром-а, не знам, али ја ако се зајебем при оцијењивању дефке - кликнем на њу па онда стрелицу бек и опет могу да је оцијеним зато што све ове ап или даун које сам дао поништи. Мало је гадно када се зезнеш при оцјењивању последње дефиниције на страници и урадиш горе наведено, онда ти поништи све +/- које си дао на тој страни.

@WaLteR-4-GloRy Ne koristim Cromu. Najbezbednija mi je Mozila Firefox a sa druge strane Opera ima neke privlačne opcije (sto se tiče brzog biranja). Croma ne otvara sve. Sto se tiče strelice nazad mislim da se glasanje ne može popraviti. Nije bitan plu i minus već komunikacija među Vukajlijašima treba da ima neki nivo, ne toliko što se tiče neke, ne znam kakve kulture već bar da nema zajebancije i podjebavanja. Ponekad poželim neke dripce da sretnem.