Prijava
   

GSP,GSP,GSP,GSP,GSP,GSP,GSP....

Mnogo je više definicija o GSP nego što sam ja ukucao u naslovu ove i to u 99,99% slučajeva u negativnim konotacijama.
Voleo bih da vidim definicije o istom tom GSP da se kojom nesrećom desi da zablokira (čitaj apsolutno ne radi - ukinut) nekih sedmicu- dve dana, a ned'o Bog i na mesec ili dva, svejedno dali za onih paklenih letnih žega i vrućina preko 30C ili zimskih "radosti" sa nekih - 15 stepeni praćenih košavom.
Nešto mislim, ljubio bi se asfalt gde su gume autobuske prolazile i molili svi višnji da se GSP vrati, makar i gori od ovog kakvog ga sad opisuju.
A trolebusi (ta kopilad autobusa i tramvaja), kako su opisani u nekim defkama, na rukama bi bili doneti i postavljeni na polazne stanice.

J e r : Bolje se ciganski voziti no gospodski pešačiti.

Komentari

bravo majstore ++
al ovo inače važi za sve u životu na šta kukamo

"A trolebusi (ta kopilad autobusa i tramvaja)" ovo nešto na moj račun...?
:D
"Ceni što imaš, jer može i gore" nikada nije bila moja stvar, iz prostog razloga što može mnogo, mnogo bolje...

Piro ništa na tvoj račun veruj mi. Jednostavno ta kopilad autobusa i tramvaja toliko mi se svidela, da je u mojoj sivoj masi smeštena u ladicu uspelijih i lepih definicija. A ladica se otvorila u momentu kad sam napisao reč trolebus i ......Šta mogu bilo jače od mene. I nemo' se ljutiš, tim pre što te cenim kao dobrog (prema odličnom) defliju.

И град би био тиши, и људи би више "шетали" или возили бицикле... али имаш право.
+

Ma gde da se ljutim...:)
Pa satvaio sam smajli gore. :D

Апсолутно се слажем :) А и знам да сам малтене једини који воли аутобусе са дрвеним седиштима... њих сви мрзе ..........