Gumena patka

paninaro 2012-02-14 14:33:56 +0000

Dildo.

11
47 : 16
  1. ima svašta po nikovima novajlija :)
    EDIT: fijuuu, preživjela prvi talas brisanja

  2. Čestitam! Moja nije :(
    Mada, pisana pod uticajem alkohola. Jbg, svratio kod jednog tvog zemljaka i eto ti. Provuk'o se kod žene, to je bitno :)

  3. ma obrisaću je i apisati nešto "od kaučuka do finalnog proizvoda" samo da smislim primjer. c c c, u radno vrijeme i prije zalaska sunca :)

  4. Eh, zbog (iz)vanrednih okolnosti ne radim, on čovek penzioner, a zetovi mu moderni, onako feminizirani, pa se ne bave tim sportom. Ne da mi se obradovao, bilo mi žao volju da mu ubijam, mož' đed da mi bude :)

  5. Не да бришеш ово :)

  6. Хахахаха, каква одлична скраћоза, неочекивано и ненадјебиво!++

  7. Eh, zbog (iz)vanrednih okolnosti ne radim, on čovek penzioner, a zetovi mu moderni, onako feminizirani, pa se ne bave tim sportom. Ne da mi se obradovao, bilo mi žao volju da mu ubijam, mož' đed da mi bude :)

    zaboravih na vanrednu situaciju. neka si, sevap je :)

    neču, neka je ;)

  8. Odlicna. Nemoj je brises

  9. opaaa, oporavila mi se patka!

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.