Prijava
 1.    

  HAARP

  Sistem koji je navodno postavljen u Barajevu od strane Amerikanaca i pušta magnetne talase za koje svako ima svoju verziju na šta utiču. HAARP je popularan među penzionerima kao glavni krivac za sve negativne pojave u njihovim životima. Sistem je kriv što imaju problema sa prostatom, što je Kosovo nezavisno, zato što im mačke zapišavaju kiseli kupus u podrumu, što im se množe moljci u ormaru ili zato što Tadić ima crnu fleku na kosi.

  "Jel ćeš da prestaneš da jedeš tu turšiju! Lepo ti je rekao doktor da ne smeš zbog prostate!"
  "Ma kakva turšija bre! To su Amerikanci postavili HAARP kod Brajeva i puštaju zrake da naši ljudi oboljevaju, a doktor je njihov čovek!"
  "Šta pričaš bre deda? Gde si to čuo?"
  "Pa video sam na naslovnoj strani Kurira! Tamo sve lepo piše! Kaže da zbog toga nam je omladina lenja i agresivna, političari pokvareni i mačke se ubrzano množe!"
  "Idem ja deda kući! Mislim da mi je dosta za danas!"
  "I ti si izdajnik kao oni! Imaš tajni CIA znak na kosi kao Tadić! Sve sam vas provalio!"

 2.    

  HAARP

  "High Frequency Active Auroral Research Program"

  Zvuči komplikovano kad se kaže tako na engleskom, ali to su šipke.

  Amerikanci (a ko bi drugi nego oni) su ih poboli tamo negde kod Barajeva. Od njih smo mi Srbi masovno počeli da padamo u depresiju kad su ih uključili u struju, a neki su čak prijavili da im opada kosa, kao i da svaki čas moraju da trče u vece.

  Amerikanci, kao što je svim Srbima poznato, jedu hot-dogove i užasno su debeli.

 3.    

  HAARP

  Sistem za kontrolu vremensskih uslova koji koristi Amerika u specijalno ratu protiv ostatka sveta.

  Marko:E brate,nebo bilo bez oblačka kad odjednom pljusak.
  Miloš:Majku im američku to je onaj HAARP hoće da nas unisšte al će im pokazati Rusi kad sa svojim sistemom kad pošalju Tornado pa da vidimo.