Prijava
 1.    

  Had

  Zevsov zli buraz, gospodar podzemlja - što reče moj kolega illusionist. Da zumiramo ... Had je lik koga svi podjebavaju, zajebavaju, nadjebavaju, odjebavaju i ( da ne serem više) tako dalje. I u stilu šetanja kožice gore - dole ( ne znam kakve veze ima ovo sa Hadom, al' ajd' ) lik koji je darker tj. nekako je ... mračan, jeziv. I, u Milice duge trepavice, imam šiške preko celog lica.

  Deca iz komšiluka: - Ej, vidite ! Eno ga Had ! Ajde da ga zezamo ! Jupi !

  Had: - Nemojte da me zezate ( kme ) ! Zvaću mog druga Zevsa i Kramponoma ! Prebiće vas k'o pičke !

  Deca iz komšiluka: - Hade - smrade ! Hade - smrade ! Uuuaaa !

  Had: - Sise ... ( kme ) !

 2.    

  Had

  Zevsov zli buraz, gospodar podzemlja. Ništa gori od Zevsa, ali slabiji, te je stoga i bio prevaren i izgubio presto. Zevs odluči da ga skloni sa prostora svoje vladavine. Htio je da ga pošalje daleko na sjever, ali tamo je vladao Odin, moćni Bog koji to nije dozvolio, te ga Zevs iz Grčke posla samo na sjever Balkana, gdje ostade među jugoslovenskim narodima, da prosipa svoje zlo i mrsi najsuroviju sudbinu balkanskim narodima. Nejaki i nesložni, nekad grupisani i isti Južni Sloveni, zavedeni Hadovim spletkama se raspadoše. I dalje isti, Sloveni počeše da izmišljaju razlike, mrze jedni druge i uništavaju se međusobno, dajući time priliku drugim Bogovima, Bogovima Istoka i Zapada da vladaju njima.

  Unatoč Bogovima Istoka i Zapada, Had je i dalje tu među Jugoslovenima, plete svoju mrežu, narušava mir, podupire zločine i stvara svoje pulene od naivnih mladih Slovena.

 3.    

  Had

  Vladar podzemlja-kanalizacije. Najvredniji radnik komunalca. Ide rukama tamo gde drugi ne smeju ni da pomirišu.

  -'Ajmo ljudi, ima li dobrovoljaca? Sinđelićeva je u govnima, pukla cev.
  -Zovi Jocu Hada, jebe keve i savija sarme dole pod zemljom. U kanalizaciji se snalazi bolje od Splintera.

 4.    

  Had

  Lik koji voli grob devojke.