Prijava
 1.    

  Hagiografija

  Zapisnik sa suđenja u Hagu.
  Za mnoge - svetačko žitije našeg doba.

 2.    

  Hagiografija

  Šešeljeva sabrana dela.

 3.    

  Hagiografija

  Životopisi Svetaca.

  Najčešće se odvija kada komentator nema nešto pametno za reći ili na terenu vlada početno ispitivanje snaga. S obzirom na to da moderni komentator ne smije utihnuti kako ne bi pokopao svoje radno mjesto, gledatelji su dužni slušati pojedinosti poput sage o probijanju igrača na najveću smotru koji su potekli iz nepoznatih klubova i koje njihovi nekadašnji igrači nikad ne zaboravljaju, tužnu povijest o afričkim nogometašima koji nisu imali za kopačke, prehranjivali obitelj s petnaest godina i išli na trening 40 km pješice svaki dan te naravno o igračima kojima su Sveci samo odskočna daska za bolji klub ukoliko s ozljedama ili ludom glavom ne zaglave u klubu kao Srbija s pregovorima u ulasku u EU.

  Dragi gledatelji, 55 minuta je meča. Unatoč ekspresnom povratku Svetaca koji je sugerirao furiozni početak drugog poluvremena, nastupilo je zatišje. Che Adams, strijelac izjednačenja za Svece, potekao je iz Ilkestona, malenog kluba iz Derbyshirea - koji je u blizini Derbya kojeg vodi proslavljeni Wayne Rooney i koji je u zoni ispadanja nakon financijskih poteškoća, iako je prije 2 godine igrao s Frankom Lampardom, legendom Chelsea, finale Championshipa za promociju u Premier ligu - te Sheffielda kojeg poznajete po tome što ima više Ligi Šampiona od osvojenih domaćih prvenstava. Asistent za gol je Mohamed Elyounoussi, norveški reprezentativac porijeklom iz Maroka koji je tamo i rođen. Nakon posudbe u Celticu, pronašao je svoje mjesto u početnih 11. Kad smo kod Celtica, ima jedna zanimljivost. Fraser Forster, vratar Svetaca, svoj transfer karijere je upravo ostvario iz Celtica.

  Da se vratimo sadašnjim zbivanjima, prekid izvodi James Ward Prowse, trenutno najbolji izvodač prekida u Ligi Petice, zasigurno. Cijelu svoju karijeru je proveo u Svecima, dijete je kluba i navijači se mogu povezati s njim jer je normalni lokalni dečko.
  - Ugasi ton, jeb'o ga konj više.