Prijava
   

Hakeri Han Pijesak

Anonimna grupacija specijalizovana za sajber-terorizam. Nerješiva enigma obavještajnih agencija širom planete, koje ni uz nadljudske napore nisu uspjele da uđu u trag ni jednom jedinom njihovom članu, niti da otkriju obrazac i motive njihovih akcija. U saradnji sa HanPijesakPolisDipartment (skrać. H.P.P.D.), formirano je specijalno odjeljenje lokalnih i stranih eksperata sa samo jednim zadatkom - pronađi i uništi centralu ove organizacije. U svom dugogodišnjem radu,odjeljenje je uspjelo da spriječi samo jedan napad, ali ne i da uhvati počinioca koji se izgubio u saobraćajnom kolapsu pjesačkih avenija. Stanje postaje alarmantno, jer organizacija, kao nijedna druga, na mjestu sajber napada ostavlja - totalnu štetu.

- Eičpipidi odjeljenje za sajber-terorizam. Kako mogu da pomognem?
- Dobarveče! Milicija stanice Sokoca mi reče da se tuj javim. Bijo sam žrtva hakerskog napada!
- Polako, gospodine, polako! Sedam dispečera rade na prijemu poziva i ogromna većina se ispostavi kao lažna uzbuna. Kako znate da je u pitanju sajber napad?
- 'Alo, prosjače (Mesjino sj), ti'š mene učiti!? Eno mi ekran rascopan macolom, a capin zaboden u sto kroz tastaturu.
- Nema sumnje - Hakeri Han Pijesak! To je njihov potpis. Imate li predstavu zašto?
- Lajkovo sam sinoć guzcu jedne male iz Mrkalja, što smo je ja i kum u mene pjani drpali u "Panteleju" za teferič ljetos, pa se mislim...
- Dobro, dobro... Ne dirajte ništa zbog otisaka i vežite vašku - čujem ga da laje. Ekipa će se pojaviti kod vas u najkraćem roku. KOD RED, KOD RED, SVI SLOBODNI INSPEKTORI NEK ODGOVORE NA POZIV! DESILO SE ONO NAJGORE!

Komentari