Prijava
 1.    

  Hakeri Han Pijesak

  Anonimna grupacija specijalizovana za sajber-terorizam. Nerješiva enigma obavještajnih agencija širom planete, koje ni uz nadljudske napore nisu uspjele da uđu u trag ni jednom jedinom njihovom članu, niti da otkriju obrazac i motive njihovih akcija. U saradnji sa HanPijesakPolisDipartment (skrać. H.P.P.D.), formirano je specijalno odjeljenje lokalnih i stranih eksperata sa samo jednim zadatkom - pronađi i uništi centralu ove organizacije. U svom dugogodišnjem radu,odjeljenje je uspjelo da spriječi samo jedan napad, ali ne i da uhvati počinioca koji se izgubio u saobraćajnom kolapsu pjesačkih avenija. Stanje postaje alarmantno, jer organizacija, kao nijedna druga, na mjestu sajber napada ostavlja - totalnu štetu.

  - Eičpipidi odjeljenje za sajber-terorizam. Kako mogu da pomognem?
  - Dobarveče! Milicija stanice Sokoca mi reče da se tuj javim. Bijo sam žrtva hakerskog napada!
  - Polako, gospodine, polako! Sedam dispečera rade na prijemu poziva i ogromna većina se ispostavi kao lažna uzbuna. Kako znate da je u pitanju sajber napad?
  - 'Alo, prosjače (Mesjino sj), ti'š mene učiti!? Eno mi ekran rascopan macolom, a capin zaboden u sto kroz tastaturu.
  - Nema sumnje - Hakeri Han Pijesak! To je njihov potpis. Imate li predstavu zašto?
  - Lajkovo sam sinoć guzcu jedne male iz Mrkalja, što smo je ja i kum u mene pjani drpali u "Panteleju" za teferič ljetos, pa se mislim...
  - Dobro, dobro... Ne dirajte ništa zbog otisaka i vežite vašku - čujem ga da laje. Ekipa će se pojaviti kod vas u najkraćem roku. KOD RED, KOD RED, SVI SLOBODNI INSPEKTORI NEK ODGOVORE NA POZIV! DESILO SE ONO NAJGORE!

 2.    

  HAKERI HAN PIJESAK

  Izmišljene osobe koje služe kao izgovor kad gazda nešto sjebe na sajtu.

  U jbt ne rade posteri već 15 dana! Moram nekako ovo da rešim.

  ,,Dragi posetioci, posteri nisu u funkciji zbog čestih napada trojancima na sajt."