Prijava
 1.    

  Hakeri u američkim filmovima

  Super ljudi. Mogu provaliti bilo koju šifru bez obzira na nivo bezbednosti. Kucajući slova (nasumično) sve što drugi traže od njega (obično murija preti ucenom da će ga strpati u ćuzu ako im ne da informacije koje su im potrebne) izbacuje na ekranu brzinom munje.

  Čak Noris: Trebaju mi informacije za ovog čoveka na slici
  Haker: Hmmm..... Gregori Stifman...Sad ću da ti kažem šta je radio poslednjih 5 godina, šta je jeo, kad je srao, sa kim izlazi, koji auto vozi itd.
  Haker (kuca, brzinom munje naravno): ajdslkajdiwaljdaisjdlsajxkasnicnlainalisjrlawjldaldjlmwi ENTER
  evooo

 2.    

  Hakeri u američkim filmovima

  Više metara kubnih skalamerije, 4 vajdskrin monitora, nekoliko hiljada dugmića, naočari - teglare na glavi. Sve je spremno i naš lik haker može da krene sa upadanjem u Ef-Bi-Aj-ove sisteme uz random pritiskanje dugmića na tastaturi.

  A: Majkle, treba da nam otkucaš profakturu za IMT, govnari nam još duguju 300 evra za ležajeve koje smo im poslali još prošle godine.
  (kreće random pritiskanje dugmića na tastaturi)
  B: Ne brini se, care. Samo ću da otkucam sors kod za rešavanje binomne formule, ankriptujem fajlove iz zaštićene baze podataka CIJe, zatim ću poslati virus KGB-u koji će im na monitorima izbacivati gej porniće, razbijem šifru fejzbuk profila Jelene Karleuše i promenim joj profil sliku, pristupim sigurnosnim kamerama Maksi supermarketa, koristeći novi NASIn satelit pogledaću šta radi Kašima protiv Nagoje, igr'o sam iz 2 u 1 mamu im japansku, i VOALA, ugasili smo struju u celom svetu...
  A: Aj samo ti odštampaj ovo i ne seri mnogo...