Prijava
 1.    

  Halter brani Sarajevo

  Slogan u skladu sa napredovanjem budžeta Sarajeva putem prostitucije.

 2.    

  Halter brani Sarajevo

  sa radnim naslovom 'Svega ovog ne bi bilo da je zgodna ženska noga stopirala tenk' je potencijalni erotsko-pacifistički film koji je mogao biti snimljen u posleratnom periodu kao fizičko-mentalna katarza. umesto toga decenijama se filmski preživljavao svaki momenat krvoprolića koji je održavao bitke žar da nikada ne ugasne. uloge su dodeljivane zadriglim neobrijanim bajama, čekinjastim poput divlje svinje u srednjim godinama. glavne ženske uloge su bile sumorne, starmale i sa podočnjacima od čitanja tomova marksizma de sadizma uz plamen sveće.
  dakle, svega ovog ne bi bilo da je seks bio dostojnije shvaćen, a ne kao neiživljen čin u već pominjanim i definisanim ekranizovanim romantičnim silovanjima. ovakav licemeran odnos prema izgleda večnom tabuu nije karakteristika samo našeg prostora pa je Džek Nikolson lepo rekao povodom filmske cenzure da kreteni brane filmove sa golim sisama, a dozvoljavaju one u kojima se te iste sise seku.
  Hari Haleru je Mocart, pred samoubistvo, lepo rekao da se više smeje i ne shvata sebe previše ozbiljno. Neverovatno istinito.