Prijava
 1.    

  Happy Tree Friends

  Ekstremna verzija Svrabiše i Češka. Toliko morbidarije i bolesti na jednom mestu u tako kratkom trajanju jedne epizode je prava umetnost, ponajviše zato što u trenucima kada očekujete da nešto bude krvavo to na kraju bude još krvavije.

 2.    

  Happy Tree Friends

  Morbidna, "gore" verzija Toma i Dzerija. Kod dece mladje od 8 godina izaziva vristanje, plac i nocne more. Kod pubertetlija izaziva nalete odusevljenja i smeh do suza.

  Dete(5 godina, koje je slucajno upalilo HBO comedy u 20h):"AAAAAA mamaaaaa sta je ovo??? Zasto zutom zeki vire creva???"
  Brat( na gorepomenutog, 15 godina):"Aahahahhaha ala je Cuddles najebao!"

 3.    

  Happy tree friends

  Na prvi pogled (nekih 5 sekundi) naivan crtani, savrsen za decu od 3 do 5 godina, ali na drugi pogled krvoprolice kog nema ni u oba dela Hostela. Dokaz da ispod mire sto djavola vire. I jos uvek se pitam kako sve to nisam prvi put predvideo cim sam cuo onu bolesnu melodiju kojom pocinje...

 4.    

  happy tree friends

  srbi, hrvati, bosnjaci !!!

 5.    

  Happy tree friends

  Omiljeni crtani Hitlerovog detinjstva.

 6.    

  Happy tree friends

  Turbolativ boleštine i izopačenog uma. Da ima nagrada za najbolesniju animaciju , Happy tree friends bi bez razmišljanja odneo prvu nagradu. Nešto gore od japanskog animiranog pornića u kojem pikaču rasno plodi novorođenog ponija. Crtani koji gledaju samo buduće ubice ili sinovi likova koji su veći deo života proveli u belom odelu zatvoreni u četiri zida. Crtani čijem režiseru slobodno može da pozavidi režiser SAW-a, izvadi pušku i raznese se, poput Kurt Kobejna.