Prijava
 1.    

  HD televizija

  Razlog da svi pobacamo potpuno isprave televizore i zamenimo ih HD Samsung 1080p da bismo mogli da uživamo u oštroj slici, predivnim bojama i neverovatnom zvuku koje će nam pružiti godine zabave uz RTS, Pink, Prvu jer naime vredi odvojiti koji dinar pored preplate, a do 2012. svaki građanin će uštedeti i za suraunding sistem i tako ćemo svi veselo zaploviti u svet kristalno oštre 16:9 televizije.

 2.    

  HD televizija

  Novi korak u evoluciji televizijskog medija, koji ce nam, ako je verovati neubedljivoj glumi Branke Katic, omoguciti ne samo najjasniju i najdefinisaniju sliku ikad, raspon i kvalitet boja pomocu kojih ce cak i pomenuta Branka izgledati lepo, vec i nesto dugo prizeljkivano - pauziramo sliku dok ne odemo na 5 minuta do WC-a ili na par sati do grada, a po povratku nastavimo gde smo stali kao da nismo ni napustali sobu. Zvuci kul?

  Medjutim, to moze dovesti i do uvrnutih situacija, poput utakmice koja se kod komsije vec zavrsila i dok on slavi ili tuguje vi jos uvek napeto cekate kraj. A sta ako, nekim nesrecnim spletom okolnosti, program na svakom pojedinom televizoru na svetu u jednom trenutku dospe u razlicit stadijum prenosa signala? Pa, upuceni tvrde da ce usled takvog poremecaja vremenskog kontinuuma doci do nestabilnosti u ravnotezi kosmosa, sto ce dalje stvoriti dzinovsku crnu rupu bas iznad nase planete. A onda, dva moguca scenarija: ili cemo konacno okusiti cari putovanja kroz vreme, ili ce, sto je mnogo verovatnije, crna rupa progutati nas, nasu planetu i nase HD televizore, ostavljajuci prazninu na mestu trenutno poznatom kao 'planeta Zemlja'.

  Pa vi vidite da li se isplati...