Prijava
 1.    

  Hej jugo tugo

  2020. Negde u zapadnoj Evropi. Izlaziš sa sastanka sa šeicima dobro obavljenog posla. Ponosan si i šeici te zovu na proslavu koju organizuju u tvoju čast.
  Oblačiš odelo koje vredi kao trogodišnja plata tvog druga sa fakulteta u Srbiji.
  Na uvo ti peva američka diva za koju su šeici iskeširali milion za sat vremena.
  Dame u toaletama te pogledom pozivaju na seks, šeik ti govori da može da ti ponudi tri devojke iz svoje pratnj ako ćeš da se zabaviš posle partija. Odbijaš ih.
  Pažnju ti privlači pomalo pegava idealno građena Nemica koja celo veče koketira sa tobom Ogromne grudi, plava kosa, divan osmeh.
  Pričate, smeje se, imate ista interesovanja. Vodiš je do svog BMW-a koga si kupio prošle sedmice, držite se za ruke.
  Ulazite te u kola. Krećete prema hotelu.
  Kroz glavu ti prolaze reči rodbine i komšija sa zadnje posete Srbiji. Zavide ti što si uspeo u životu. Tražili su ti pare, čuo si da pričaju kako si najbogatiji čovek od Švecke do Beneluksa. Znaš da su ti psovali majku švapsku kad si otišao ako im nisi dao pare ili obećao posao u struci školovanom potomstvu (sinu metaloglodaču i snaji tehničaru za upravljanje poljoprivrednim mašinama.)

  Nemica ti dodiruje međunožje. Sudbino... Pita te jel si OK, štp si zamišljen? Kažeš joj drsko da nastavi ono sa čime je krenula. Smeška se.
  Setiš se prvog seksa i starog Juga 45. Devojka je bila jedra, domaća, dlakavija od tebe. Ćerka gazda Milivoja. Junački si testirao amortizere jadnog Juga. Eh moj dobri Jugo, morao si da budeš prijatelj sa njim da bi upalio. Ne kao ova govna danas.
  Nemica te miluje. Kaže ti da je BMW najbolji auto na svetu. Ona ih ima tri. Počinje da ti otkopčava šlic i pita te hoćemo li sada ili kad stignemo u hotel.
  Nije ti više do toga. Staješ na sred ulice i otvaraš vrata.
  -Aus!
  -Was? Gleda te zbunjeno, uplašeno. Guraš je napolje.
  -Aus bre mamicu ti pirgavu.
  Jebo te tvoj BMW. Ideš sam kući da u oglasima nađeš nekog juga. Nek svi misle da si lud.