Prijava
   

Hejt definicija o Fejsbuku

Nekakva vrsta hronične bolesti koja se, poput kuge u srednjem veku po Evropi, raširila munjevitom brzinom po Vukajliji. Od ove bolesti, na žalost nekolicine zdravih članova, nema leka. Od nje se ne umire, ali se još uvek ne zna da li se i koliko dugo od nje živi. Ovakva vrsta epidemije postala je uzrok isforsiranog izdrkavanja nad svim i svačim što se tiče najobičnije, doduše, najpopularnije društvene mreže u svetu.

Komentari na ovakve definicije izgledaju isto, kao što i jesu:

"E, brate, ono, dobra ti je definicija, al' pošto je o mrtvom Fejsbuku ja tebi moram da lupim minus. Znaš, ja sam emancipovan i u slobodno vreme radije čitam knjige, slušam klasiku, drkam na Salvadora Dalija i mrzim pušače." (ono što bi se pročitalo između redova)

Komentari

... i zalaže se za mir u svetu. Realno od hiljadu definicija o Facebooku treba ostaviti manje od deset a sve ostalo pravo na groblje. A tebi evo minus, ne zato što je definicija o facebooku nego zato što su me više smorile definicije u kojima se kuka na nedostatak nebeske pravde i ukazuje na opšti sunovrat sveta.

Има нас разних. :)

Iskreno, od mene si dobio - zbog činjenjice da je ovo očajnički potez ...;)

Od kuma auto a od mene minus.

Sherif_Gile je to fino srocio.

A tebi evo minus, ne zato što je definicija o facebooku nego zato što su me više smorile definicije u kojima se kuka na nedostatak nebeske pravde i ukazuje na opšti sunovrat sveta.

Plus, zbog primjera.

Retko dajem plus na internu definiciju, ali svaka ti je na mestu!
+

ali ozbiljno nisu smijesne :)

Primer odličan. +