Hejt definicija o Fejsbuku

KolachUchorbi 2010-08-31 18:12:38 +0000

Некаква врста хроничне болести која се, попут куге у средњем веку по Европи, раширила муњевитом брзином по Вукајлији. Од ове болести, на жалост неколицине здравих чланова, нема лека. Од ње се не умире, али се још увек не зна да ли се и колико дуго од ње живи. Оваква врста епидемије постала је узрок исфорсираног издркавања над свим и свачим што се тиче најобичније, додуше, најпопуларније друштвене мреже у свету.

Коментари на овакве дефиниције изгледају исто, као што и јесу:

"Е, брате, оно, добра ти је дефиниција, ал' пошто је о мртвом Фејсбуку ја теби морам да лупим минус. Знаш, ја сам еманципован и у слободно време радије читам књиге, слушам класику, дркам на Салвадора Далија и мрзим пушаче." (оно што би се прочитало између редова)

9
67 : 23
  1. ... i zalaže se za mir u svetu. Realno od hiljadu definicija o Facebooku treba ostaviti manje od deset a sve ostalo pravo na groblje. A tebi evo minus, ne zato što je definicija o facebooku nego zato što su me više smorile definicije u kojima se kuka na nedostatak nebeske pravde i ukazuje na opšti sunovrat sveta.

  2. Има нас разних. :)

  3. Iskreno, od mene si dobio - zbog činjenjice da je ovo očajnički potez ...;)

  4. Od kuma auto a od mene minus.

    Sherif_Gile je to fino srocio.

    A tebi evo minus, ne zato što je definicija o facebooku nego zato što su me više smorile definicije u kojima se kuka na nedostatak nebeske pravde i ukazuje na opšti sunovrat sveta.

  5. Plus, zbog primjera.

  6. Retko dajem plus na internu definiciju, ali svaka ti je na mestu!
    +

  7. ali ozbiljno nisu smijesne :)

  8. Primer odličan. +

Omiljeno za [3]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.