Prijava
   

Hejterke ziljavih pičaka

Ružne djevojke, sklone depresiji, često slušaju metal, puše (ali nikad tanke cigarete), piju pivo (po mogućnosti zidarsko ili iz dvolitre), izlaze po kojekakvim rupama, preziru sve što ima veze sa popularnom kulturom, oblače se neseksipilno i često muškobanjasto, tripuju da su intelektualke, a često nisu nimalo pametnije od ziljavuša koje su njihovi smrtni neprijatelji, ali moraju ipak nečim kompenzovati fizičke nedostatke, a zaboravljaju da "Ako si ružan, ne znači da si pametan". Nisu sponzoruše, uglavnom zato što su isuviše ružne da bi privukle bilo kojeg sponzora. Ne slušaju narodnjake zato što kad bi još na sve ovo slušale i narodnjake, kakva li bi to stvorenja bila?! Slušanje narodnjaka je luksuz koji sebi mogu priuštiti samo ribe koje izgledaju VRH, jer će se na njih ložiti bez obzira na muzički neukus.

Komentari

Ал ћеш да накупиш минуса на ово...
Од мене + јер делимо мишљење.

Takodje.
Prosto mi citas misli :D
+

što nisi samo linkovao Feministkinje, i gotovo:)

Ja bas volim te tvoje hejterke.

Nije to baš sasvim isto, nisu sve feministkinje ružne. Feministkinje imaju jedan problem u glavi, a ovo što sam ja opisao je jedan čitav sindrom.

Ziljave pičke ne puše i ne piju pivo? 0_o Gospode, ružna sam. :)

Ajd ne budi bukvalista. Ovdje pušenje i pijenje piva služi da posebno dočara ovu sortu.

One ne piju pivo...Vidis kako ne poznajes, one piju bejliS, konjak guranu, ili dzek i redbull i tako to :p

Ја не пијем ни бејлис, пун је шећера, ни коњак јер је одвратан, вискије такође а редбулл негативно утиче на срце.
Ох небеса, да ли ја то постајем умерено зиљава? :(

Neke ziljave picke uopste ne piju, jer su u mogucnosti da priuste sebi kokain :DDD
Tako da... :p

Jovičiću, skontala sam sama, zajebavam se. Džiss! :)

He he... Jovičić je baš odlučio dudari kontru svemu "popularnom" na Vukajliji... Svaka čast za 'rabrost...
Ipak što se defke tiče ostajem uzdržan... Sama definicija je VRH, ali je naslov pogrešan. Poznajem mnooooogo devojaka koje mrze ziljave pičke, ali nisu ni blizu ovih definisanih.
Takve ribe hejtuju ziljavuše, ali ne samo njih... One hejtuju skoro SVE, tako da bi možda bolji naslov bio samo - hejterke...

Najviše mi se dopalo: " ... piju pivo po mogućnosti zidarsko ili iz dvolitre ..."
Opažanje, samo takvo.

Artemida, šećeru,
Ako ti je KONJAK stvarno odvratan, postaješ, ne umereno, već definitivno ziljava.

Ma najcesce bleje u nekim parkovima i po nekim betonima.....

Па наравно да је одвратан
Ја пијем само 2 врсте алкохолних пића.
Остало не конзумирам.

+ Ali češće slušaju bendove tipa Jarboli, Obojeni Program, Darkwood Dub, Oasis, Franz Ferdinand itsl. Jer to je "visokointelektualna" muzika koju ne mož' baš svako da razume i shvati (čitaj sluša, jer nema veze sa mozgom)

za sad smo pronasli 10 hejterki ziljavih picaka, idemo dalje +, za sad 10 -

Volim tvoje definicije, ali se sa ovom ne slazem, jer je ovo izuzetno gruba kategorizacija. -

Ovo je pomalo šaljiva i iskarikirana definicija, ali vjeruj mi da sam se dosta puta sreo sa autentičnim predstavnicama ove vrste, koje gotovo 100% odgovaraju stereotipu.

Slazems e sa definicijom, medjutim mislim da joj ne odgovara naslov u potpunosti.
Hejterke ziljavih picki mogu biti i mnogo lepe devojke. Licno ih ja znam bas dosta.
Mislim da je lepim i normalnim devojkama pun djavo tih napucanih malih kurvetina (hvala Bogu da ih ima..sta bi mi jebali da ih nema :) ).
Sto se tice ovih ruznih riba koje prosipaju pamet i vecito pljuju sve sto nije po njihovim standardima ukusa...Pa one ne hejtuju samo ziljave picke...one hejtuju ceo svet, a ponajvise ono sto je lepo u njemu.
Toliko.

@Pedja Bgd, da znas koliko je Arte ziljava razocarao bi se u sve devojcice koje su te u zivotu iskulirale ;)

Verujem, i ja sam, ali naziv definicije je onda mozda neprikladan. Ja ne volim ziljave picke, a sa opisom iz tvoje definicije se uopste ne poklapam, osim sto volim pivo.

ja sam kroz definiciju htio predstaviti suprotnost od ziljavih, a mnoge normalne ribe, iako ne vole ziljave, i same imaju neke od "ziljavih" karakteristika, tipa sređivanje, izlazak na razna mjesta, a ne samo u rupe i sl. pa onda ne bi bilo upečatljivo. jedina alternativa je da stavim naslov antiziljave pičke

veoma dubokoumna definicija..zelim da pohvalim osobu koja je ovo napisala...isto tako zelim da dodam,da je gore napomenuta "osoba" ovom definicijom izazvala mnoge ne suglasice u napomenutom drustvu,te je raspisana potera.Kad uhvatimo "pisca" ove definicije,isti,bice spaljen na lomaci,jer takvi "hejteri" kao sto ste Vi ne bi trebali da zive,zato samo napred sa definicijama,i uskoro cete biti spaljeni..s ljubavlju Vas Josif...hvala.