Prijava
   

Hemfri Bogart

Čuveni glumac iz zlatne ere Holivuda koji je bio poznat po tome što cigaru nije vadio iz usta kao i po tome što je bio jedan od najvećih švalera medju glumcima. Njegovi filmovi su postali izuzetno popularni medju socijalističkim ljubavnicima koji su kupili fazone od njega, pa su tako muškarci počinjali masovno da puše, da zalizuju kosu i da govore kroz zube. On je naučio naše usijane balkanske glave da kada nam riba kaže da ne želi više da bude sa nama iz nekog razloga, mi ostanemo kul, zapalimo cigaru, povučeo dim i kažemo : " Mala, uvek ćemo imati Pariz."

Devojka: Ja ne mogu više ovako !! Po celoj kući je razbacana tvoja garderoba, ne kupaš se po nedelju dana a i kada se okupaš ostavljaš dlake na sapunu, samo ja radim, čistim te, perem te i peglam te ko majka da sam ti, ne mogu više, ostavljam te !!

Dečko(Zalizuje desni kraj glave i pali cigaru): Vidi mala, uvek ćemo imati Pariz.

Komentari

Minus jer je on nju na kraju ostavio, a ne ona njega.

I da li je moguce da samo jedan film od njega znas, a i taj pogresno?

nije, znam dosta njegovih filmova, on mi je jedan od omiljenih glumaca :)

Kako je moguce da si ovo pogresio onda?

ja ne vidim da sam nesto ovde pogresio a ne vidim ni sta sam imao da pogresim O_O ispravi me ako gresim :)

zlocesta pufnica
Minus jer je on nju na kraju ostavio, a ne ona njega.

Nisi ovo video?

to sam video al nisam razumeo sta je tu pogresno.. ne vidis da pise gore da su balkanske usijane glave od hemfrija naucile da budu kul.. a riba je htela da ostavi lika zato sto se ne kupa itd a on je i na to ostao kul.. problem ?

Gresis, ovaj gresis silno. Ona se spakovala i ocekivala da zajedno odlete i on ju je sicnuo na aerodromu sa muzicem.

Here's looking at you, kid

u kazablanci da, tacnije on joj je obecao da ce zajebati muzica a muzicu je rekao da ce poslati njih dvoje, da bi tek kada onaj pandur ispunjava vize rekao hemfri napisi ime gdin i gdja lazlo..

Pa iz Kazablanke i jeste to Uvek cemo imati Pariz, dakle netacno je da je on to rekao kao odgovor na odbijanje, zapravo joj je to rekao kao utehu.

pa jeste.. al izgleda da ti mene ne razumes bas najbolje.. ovo nije definicija koja objasnjava kazablanku.. ovo objasnjava hemfrija bogarta.. i ovde je fora da su ljudi od njega pokupili fazone, umesto ove recenice uvek cemo imati pariz mogao sam da metem neku drugu koju je izgovorio tokom nekog drugog njegovog filma, al sam izabrao ovu jer je ovo najpoznatija replika iz njegovog najpoznatijeg filma.. poenta je bila da neko ko imitira hemfrija zeli da bude kul kao on izgovaravsi njegove recenice.. hemfri bi bio kul cak i kada bi narucivao kilo mandarina na pijaci.. to je pojenta svega ovoga :)

Ej, apsolutno razumem POENTU, samo kazem da nije skroz tacna defka jer iznosis jednu pogresnu informaciju. Okej? Ako i sad nisi shvatio, jebiga.

pa drago mi je, al izgleda da ipak ne razumes POJENTU cim i dalje insistiras da defka nije tacna al jebiga, isto ne znam sto toliko trollujes ako kazes da razumes POJENTU :)

Pufnice, uvek ćemo imati dildo...

Jok, meni ne smeta zujanje.
Rel, sta ima lose u tome sto zelim da ipak bude tacna cela defka?

nista apsolutno nista, ali ako definicija vec jeste tacna, i ako ti nisi u pravu onda se to zove trollovanje.. jbt 20 komentara treba da ti objasnim da se ovde ne radi ko je izgovorio u originalu i zasto tu recenicu nego kako moze da se koristi.. e to jeste trollovanje.. nadam se da sam uspeo da objasnim :)

isto su mi pricale stotine hiljada studenata