Prijava
   

Hemijska Olovka

Multipraktični uređaj. Najosnovnije primene:

- Puška - Izvadite minu i ostale delove, žestoko ubalavite papir, i smarate sve u učionici gađajući ih. Apsolutno nepraktično, ali zapanjujuće zanimljivo.
- Žvaka - Olakšanje posle suptilnog i implicitnog kidanja živaca na času. Grizete jedan kraj. Preporučeno da se ne grize kraj sa mastilom. Praktično, široko primenjeno.
- Dokaz Huliganstva - Žestoko primenjeno u beogradskim gimnazijama. Slomite kredu ili olovku i glavni ste u društvu. Da kažemo tako. Nepraktično (čitaj poslednju primenu).
- Tattoo Igla - Da li kao podsetnik, ili kao čisto iživljavanje na svojoj koži, veoma primenjeno i praktično.
- Oružje - U slučaju eksplicitnog nasilja, možete je zabosti nekome u oko, grlo, uvo, nos. Veoma praktično, ali ne i preporučljivo.
- Lek - U slučaju gušenja hranom, zabosti je nekome u dušnjak. Gadno, praktično, zajebano.
- Sredstvo za trikove - Uhvatite je negde za 1/4 dužine, i polako pomerate gore-dole. Optička varka krivljenja olovke. Nepraktično, nezanimljivo, užasavajuće glupo.
- Uvlačivač - Uvek postoji jedna osoba u odeljenu koja nalazi orgazmirajuće zadovoljstvo u uvlačenju profesoru u analni otvor. Najčešći način za to jeste dodavanje olovke na času. Primenjeno, ali samo među nekih ~5% učenika.
- Nedostatak - Koliko god bilo primena, najčešće je nemate kod sebe već morate da je tražite po školi. Rasprostranjeno, ali je izvlače osobe koje kod sebe uvek imaju najmanje 5 olovki.

Naravno, trebalo bi da se koristi i za pisanje. Ali ko to ustvari radi?

Komentari

Није лоше. +

Može i kao olovčica za rezistivne touchscreen ekrane :)

Oh, god damn it. U pravu si. Ispravicu ujutru.

hahah moze se zabosti nekom u oko, grlo, nos.. slatko sam se nasmejao.. + i*