Prijava
 1.    

  Hemijska olovka

  Jedina stvar koju prosečni balkanac digne na kladionici.

 2.    

  Hemijska olovka

  Svojeglavo sredstvo za pisanje.
  Verovatnoca da ce prestati da radi raste proporcionalno sa vaznoscu kolokvijuma, prijemnog, pismenog ili bilo cega drugog sto polazete. Ako, pak, zelite da ta ista hemijska olovka ponovo proradi, stavite je u dzep bele jakne ili kosulje i budite sigurno da ce te za 5 minuta, ne samo vi, nego i svi ostali koji vas sretnu znati da vam hemijska savrseno funkcionise.

  Ako neko zna kako se skidaju fleke od hemijske sa odece, neka ostavi komentar.

 3.    

  Hemijska olovka

  Ukoliko ste dovoljno glupi, može postati smrtonosno oružje u rukama sudbine.

  U proseku 100 ljudi godišnje se udavi hemijskom olovkom. Izvor:Wikipedia.

 4.    

  Hemijska Olovka

  Multipraktični uređaj. Najosnovnije primene:

  - Puška - Izvadite minu i ostale delove, žestoko ubalavite papir, i smarate sve u učionici gađajući ih. Apsolutno nepraktično, ali zapanjujuće zanimljivo.
  - Žvaka - Olakšanje posle suptilnog i implicitnog kidanja živaca na času. Grizete jedan kraj. Preporučeno da se ne grize kraj sa mastilom. Praktično, široko primenjeno.
  - Dokaz Huliganstva - Žestoko primenjeno u beogradskim gimnazijama. Slomite kredu ili olovku i glavni ste u društvu. Da kažemo tako. Nepraktično (čitaj poslednju primenu).
  - Tattoo Igla - Da li kao podsetnik, ili kao čisto iživljavanje na svojoj koži, veoma primenjeno i praktično.
  - Oružje - U slučaju eksplicitnog nasilja, možete je zabosti nekome u oko, grlo, uvo, nos. Veoma praktično, ali ne i preporučljivo.
  - Lek - U slučaju gušenja hranom, zabosti je nekome u dušnjak. Gadno, praktično, zajebano.
  - Sredstvo za trikove - Uhvatite je negde za 1/4 dužine, i polako pomerate gore-dole. Optička varka krivljenja olovke. Nepraktično, nezanimljivo, užasavajuće glupo.
  - Uvlačivač - Uvek postoji jedna osoba u odeljenu koja nalazi orgazmirajuće zadovoljstvo u uvlačenju profesoru u analni otvor. Najčešći način za to jeste dodavanje olovke na času. Primenjeno, ali samo među nekih ~5% učenika.
  - Nedostatak - Koliko god bilo primena, najčešće je nemate kod sebe već morate da je tražite po školi. Rasprostranjeno, ali je izvlače osobe koje kod sebe uvek imaju najmanje 5 olovki.

  Naravno, trebalo bi da se koristi i za pisanje. Ali ko to ustvari radi?

 5.    

  Hemijska olovka

  Prirodni fenomen koji funkcioniše kad nasumično čvrljaš u dnu stranice, ali prestane raditi čim nastaviš da pišeš.

 6.    

  Hemijska olovka

  Pisaće sredstvo čije nam je poreklo uvek nepoznato.