Prijava
 1.    

  Hemijsko čišćenje

  Odvikavanje od droge.

  - 'Si čuo da je Rema na hemijskom čišćenju?
  - O, konačno i on da nađe neki pos'o, jebem ga nesposobnog...sad se barem neće više tol'ko grebati za gudru.
  - Ma, kakav, bre, pos'o? Na odvikavanju je, rešio čovek da batali hemiju.
  - Opaaa, ko bi rek'o? Ako, ako, samo nek' se čisti.

 2.    

  Hemijsko čišćenje

  Etničko čišćenje hemijskim oružjem.

  -Gospodine predsedniče...
  -Ajde bre, Ojdana, ne seri, koji mi kurac persiraš? Kad idemo na kurve kod tvog prezimenjaka Ere u motel onda smo na ti. Ne moramo ni pred ovim kurvama ministrima da se foliramo.
  -Ovaj, Slobo, slabi smo sa naoružanjem, NATO udario k'o Mrka na oval sa mešanim mesom. Ode sva municija na njih, ništa ne ostaje za Arbanase.
  -Pazi 'vako, Dragoljube... Ja kontam nešto, da odradimo mi jedno hemijsko čišćenje.
  -Ja sam već odneo one pantalone na kojima se skorela svršotina na hemijsko da ne vidi žena. Od prošlog vikenda, znaš kad smo išli kod Saše Popovića na...
  -Ma ne to, jebem te idiota! Razmišljam da uzmemo one helikoptere koje smo pozajmili od Rusa onda da gasimo požare, kao, pa im nismo vratili, pa da izručimo celu "Zorku Šabac".
  -Na Kosovo?
  -I Metohiju.

 3.    

  Hemijsko cišćenje

  Kada se u sred ispitnog roka pojavi prilika za alkoholisanjem (al samo ona fabricka najeftinija pica kao baltik il smirnof medvedja krv..) da izbacis sve iz sebe onako ko Petar Bozovic

  -brate aj kad prodje ispit iz teoria mreza da odemo na jedno hemijsko ciscenje posto nemamo nista do srede

 4.    

  Hemijsko čišćenje

  Bodibilder bez novca za suplemente.

 5.    

  Hemijsko čišćenje

  Standardna pojava redara koji pretresaju na ulazaku za stadion. Najčešće su to zemlje inostranstva, ali i kod nas se dešava isto tako kada se u vazduhu oseća neko sranje. Izraz govori o tome da ti ljudi, pretresači, su ponekad toliko detaljni da moraju da provere i najintimnije delove tela, ili čak one koje neko ne bi ni pretresao. Sama asocija hemijskog čišćenja je da se to spere hemijom, i to veoma, veoma detaljno, da čak ništa ne ostane.

  - Šta ti je to u džepu?
  - Olovka.
  - Vadi je odma'. Ne znam ja da li si stavljao mini dijabolu u nju, zato moram da je uzmem. Ne daj bože da sudiju gađaš, pa da ja budem kriv posle.
  - Dobro, evo ti.
  - Nego, sumnjivo mi je ovo dugme na pantalonama. Skidaj.
  - S' ti normalan bre!? Alo bre, pa nismo na hemijskom čišćenju! Šta može bre ovo dugme, da leti stotinak metara. Je li!? Da neću možda sa dobacujem sa njim kao frizbi. Ne može nikog da ubije niti naudi, ne znam koj' ti je !?
  - Ne seri, nego skidaj!