Prijava
 1.    

  Herbalajf

  Svakodnevno duvanje marihuane.

 2.    

  Herbalajf

  Koristeći ove proizvode, ne morate da kupujete hranu, samo smućkate neki kancerogeni prašak i na korak ste do lepote i besmrtnosti. Smršaćete jako brzo (baš čudno, obzirom da srčete neki šejk po ceo dan). Vaša koža će postati lepša (izgledaće vam tako u ogledalu, jer ćete verovatno oslepeti od ovih "zdravih" sastojaka). I bićete puni energije i srećni kao nikada u životu (verovatno nuspojava određenih halucinogena koje proizvodi sadrže).

  Naravno sve ovo dobijate uz jako simboličnu cenu od 300 evra mesečno, ali šta je to naspram dobrog zdravlja i dugog života.

  Prodaja se obavlja putem psihičkog silovanja svastikine kume, dok ne pristanete da održi prezentaciju u vašoj kući. Naravno uvek se pronađe par dokonih milfara koje će sa oduševljenjem kupiti od svega po jedno pakovanje.

  Obavezno upotrebljavane reči su: Aloe vera, guarana, antioksidansi, lipidi, koenzimi, slobodni radikali...

  Proizvod odobren u Avganistanu!

  Toliko je zdravo da svi distributeri/konzumenti skroz oćelave do 25. godine i izgledaju kao da im je obolela štitna žlezda. O ponašanju i bedževima "Smršajte lako, pitajte me kako" kojim smaraju ljude oko sebe, nemam živaca ni da komentarišem.