Prijava
   

Herpes

Najodvratnija stvar koja vam se moze desiti! Pojavi se niotkuda i ni iz čega, čisto da vam zagorča ionako dosta sjeban život. Traje od 7 do 10 dana i ne pomažu tu nikakve kreme i tablete da prođe. Svi znaju neke proverene recepte i nešto što ga uklanja za dan dva al to je sve čista glupost. Obično iskače kad imate neku veoma važnu svadbu, sastanak sa ribom na koju se ložite godinama, odlazak na neku svečanost i.t.d. Najiritantnija stvar je kad ti keva kaže, sta se nerviras toliko i ne primećuje se... a znas da se vidi sa Meseca i da je uočljiviji od kineskog zida. Odvratna odvratna stvar!

Komentari

vaginalni herpes?:D
herpes se moze preneti neposrednim kontaktom...
A ti si sigurno mislio na labialni herpes...

svi su odvratni mada vaginalni mescini duze traje i na vecoj je povrsini, imao sam ga jednom, zapatio od neke lokalne fufe, nisam mogao da varim 15 dana

a kineski zid se inace ne vidi sa Meseca, ali ajde:)

polni- vaginalni... To sam mislio.. Ili mozda cesto filozofiras...

Ako dodjes na Mesec i ne primetis Kineski zid od tog herpesa, znas da je lose.

Jedini lek koji pomaže (a da je znam) je mast "Aciklovir". Doduše, pomaže samo ako počne da se primenjuje čim osetiš da će herpes da ti izađe, odnosno ukoliko se tek pojavio. Herpes se pojavljuje u svakom slučaju, ali je zaceljivanje mnogo brže, jer odmah počinje da se sasušuje, pa nema svog onog gnojenja i sranja. U suštini, jedno tri dana mučenja, ali bolje nego deset. Meni to sranje malo-malo pa izlazi i da nema te masti poludeo bih.