Prijava
   

Hetero pederluk po libanskom zakonu

Pomodarska kontradiktorna pojava koja je kod nas uzela maha. Ogleda se, s jedne strane, u tradicionalnom stavu prema pederima i pederluku. To znači: mediji propagiraju da je to OK, a sav narod (osim tih pojedinaca, i par emancipovanih budala zapadnog tipa) misli da je to bolest. Sa druge strane, u našoj ponosnoj banana zemlji, pojavila se masovna histerija za neprirodnim odnosom sa ženama, istim onim odnosom koji hoće pederi (pošto prirodni jedni sa drugima ne mogu da imaju). Pri tom su u histeriji mnogi, i oni koji su aktivni, i oni koji, da krava nosi gaće, ne bi vidjeli onu stvar. I što se više lože na neprirodne stvari, to više pljuju po pederima, iako hoće, i rade potpuno istu stvar kao i ovi. To je kao zakon u Libanu: seks sa životinjom je OK, ako je životinja ženka, ali ako je mužjak, onda je za smrtnu kaznu! Hej, čovječe, spavao si životinju, koje veze ima kog je pola?!?! Ili neko drugi spava ženu svakako, samo ne kako treba. Kao, to nije bljak? Pa koja je razlika između tvog "hetero" i nečijeg pederskog spavanja? Nikakva, ma koliko pljuvao po tim nesrećnicima, a hvalio se istim tim što oni rade! Bitno je i sa kim, i šta, i kad to nešto radiš.
Na kraju ću ispasti skroz tradicionalan, i neka, priznajem. Neka se Srpčići rađaju...

I kao dokaz da nisam ministar u Vladi Srbije, ova definicija je inspirisana opštom definicijom selektivnog osuđivanja, koja pripada njenom cijenjenom autoru.

Komentari

Malo je old style, ali dovoljno za +

Хвала. :-) Углавном сам оптимиста, и гледам све са љепше стране, али овај посљедњи мизантрофи ме је подстакао да размислим које то ствари и појаве мене нервирају, а што сам потиснуо у себи, и нисам реаговао. А сада сам прокинуо. :-)

meni se jako sviđa defka...odlična:)