Prijava
 1.    

  Hevi Metalika

  Metallica i Iron Maiden su jedina dva metal benda koja su poznata ljudima koji ne slušaju metal, a da pri tom imaju kulturnu svest klupe u Topčiderskom parku (čitaj fenseri, splavaši i oni koji misle da je Grand Show najbolja emisija na svetu). I ne samo što znaju SAMO za ta dva benda, već nikada nisu čuli nijednu pesmu Iron Maidena (Metallica-u možda i jesu). Za to garantujem glavom. Opet, ne bi to bilo toliko strašno, ali oni, iako nisu čuli nijednu pesmu, služe se ovim bendovima kao argumentom da je metal samo urlanje i buka, naročito Maiden-ima koji su čak "mekši" od ovog drugog (šta Mejden UUUUUU AAAAAA GRRRRRRR). Pošto to nema veze sa mozgom, time samo dokazuju da su nastali od dasaka od kojih su im topčiderski preci sačinjeni.

  Kada je moj ortak bio u vojsci mi smo, naravno, organizovali celu ekipu iz grada u kome je služio da dolaze i vade ga iz kasarne vikendom, kako bi dobio izlaz u grad. Naravno, to je postignuto time što su devojke dolazile, skockane i namontirane, pa su oficiri i podoficiri (srećom nisu bili drkadžije), "imali razumevanja" i puštali ga. Neki njegovi klasići (ovakvi kao iz defke) su, videvši devojke, poludeli načisto i jedan dan njih četvorica se skupili, došli kod njega i znajući da je metalac pitali:

  -Je li brate, jesu ovo neke tvoje a? Što isto slušaju ovo tvoje?
  -Jesu.
  -Jel' bi hteo i nas da vodiš i da nas upoznaš sa njima?
  -Pa može, nije problem.
  -E super. Ajd' brate sa' ćemo kući na vikend, pa donesi neke tvoje diskove da nas naučiš malo tu tvoju Metaliku, da se ne blamiramo pred njima, da znamo nešto da pričamo...
  -Kako da vas "naučim" Metaliku?
  -Pa brate znaš već, tu tvoju muziku, hevi metaliku...

  Nije ih naučio, ali ih je izvadio i otišli su u grad. I srećom, nisu se izblamirali, devojke su imale razumevanja da oni ne slušaju tu muziku.
  :))))