Prijava
 1.    

  HG520s

  Ova oznaka se na srpskom najčešće prevodi kao "komšijin vajerles", i zapravo daje mogućnost pristupa internetu, dok sve troškove snosi komšija. Korisnici komšijinog vajerlesa se uglavnom dele na uzorne korisnike koji pregledaju svoj mejl jednom u 5 dana, i na one manje uzorne koji naređaju jedno 6 serijala nekih serija sa torenata (u ful-ha-de rezoluciji), pa komšija, takozvani - snosilac troškova, ne može ni gugl da otvori. Neke varijante između uglavnom ne postoje.

  Kada ovom jadnom dopizdi da plaća net ljudima okolo, onda pozove nekog svog druga koji je haker u perspektivi i ovaj mu reši problem tako što stavi takozvanu NJEP zaštitu (mrzi me da prebacujem lajaut), i nazove mrežu "nema-kačenja", ili "aj-probaj-sad-ako-možeš", ili nešto slično što šalje vrlo jasnu poruku u etar.

  Posle ovoga za okolne kuće uglavnom više nema komšijinog-vajerlesa, osim za one koji su čuli za "BT4 i eirkrek", ali ta priča izlazi iz okvira ove definicije, a bogami i iz onih zakonskih okvira.

  Piše da primer nije neophodan.

  ...ali evo jedan, zlu netrebalo:

  - Jesi skinuo više one Sopranose?
  - Ma jok bre, ona pizda od komšije stavio zaštitu, stalo mi na 76 giga!
  - Ne mogu da verujem, stvarno pizda.

 2.    

  HG520s

  Jedini razlog zbog kojeg volim svoje komsije.

 3.    

  HG520s

  Alfanumerički karakteri koji znače samo jedno u praksi: BESPLATAN INTERNET!

  Hvala komšinice!

  (Par saveta za sve koji mogu da kradu net:
  Nemojte biti govna pa opterećivati link ljubaznoj slatkoj komšinici kojekakvim rapidkurcima, torrentima, i ostalim sranjima, već umesto toga koristite ga za čitanje vukajlije, internet novina, fejsbuk i slične manje zahtevne stvari, i, naravno, pozovite je na kafu... zaslužila je)