Prijava
 1.    

  Hibridna deca

  To su ona deca koja izgledom i gradjom podsecaju na starije primerke.

  Lik1:"Brate, dobra ti ona mala".
  Lik2:"Jel da da jeste, mnogo dobre sise ima, i jesi video kako je jebozovna"
  Lik1:"O da,koje je godiste?"
  Lik2:"Paa... Ovaj... '95"
  Lik1:"Daj ne seri pedofilu, setas tu devojcice".
  Lik2:"Pa brate jesi video kako ima..."
  Lik1:"Ma cuti bre manijace bolesni".

 2.    

  Hibridna deca

  Specijalna vrsta kojoj se već sa pet godina formira organ za nagon ka generisanju rep pesama, gledanja anime crtaća (kroz koje i japanski progovore). Osim toga, sve ostale moždane ćelije im odumru jer su oni mamine princezice/tatini sinčići i neće morati da se muče kao njihovi roditelji što su se mučili u detinjstvu (Da pešače do škole), tako da oko sebe imaju armiju zabavljača, dadilja, kuraca, palaca... Prehranjuju se u Meku, a oblače u ekskluzivnim buticima.
  U 12. godini svog života dožive metamorfozu i pretvore se u:
  a)plawo0ck0g lOOdaCka
  b)maWu mAcHkEetzy

  Do metamorfoze im je formirano verovanje u Ben Tena i Gokua, a kasnije polako sazreva i shvata da je Kristijan Golubović onaj pravi u koga treba verovati.
  Za punjenje osamnaeste godine prirede nekakav ritual gde se ušikaju pivom/vinom/radžom, pa im i tih par sivih ćelija otupi i život im se svodi na to da se usvinje od alkohola kad god mogu, dok ih jednom ne zgaze kola (ili kamion daj bože)

  -E, jesi gled'o Hamabuši Ching-Chog-hui x3m sinoć? Jok, igro CS, taman krenuo da gledam, a ćale mi kaže da bacim đubre, zamisli bezobrazluk. Ja odem, kad se vratio otpale mi noge jbt kad živimo na drugom spratu, i ja zasp'o
  -Jbt, trebo si gledaš, Yamabushi Fukushima se teleportuje do Akire Hydoakia, kaže mu: "他媽的你在我的屁股智障猴子抽煙狗屎" i odvali ga vatrenom pesnicom...
  -Ne seri da mu je to rekao... Sećaš se kad je rekao Daisukeu: "屄倒塌死亡下降" haha
  -Hahaha
  (Neki treći normalni klinac)- E jeste gledali Duška Dugouška pre neki dan?
  -Jebote, koju ti vutru duvaš?