Prijava
 1.    

  Himen

  Mitski deo tela kod žena u Srbiji koji su, navodno, sve nekada imale.

  Moje mišljenje je da se taj, meni nepoznati organ ili šta već, potpuno izgubio i da se javlja veoma retko kao svojevrstan atavizam samo u ruralnim područjima Srbije.

  Jedan od poslednjih primeraka samo iz legendi poznatog i danas potpuno iskorenjenog, takozvanog "Beogradskog himena", se može videti na Institutu za sudsku medicinu i potiče još iz davne 1936, a stoji u tegli sa formalinom zakucan na pločicu unutar te posude.

  To je jedino mesto u Beogradu gde 100% možete da vidite himen ili da bar budete u njegovoj blizini!

 2.    

  Himen

  Heroj koji devojke štiti od Bananamena.

 3.    

  Himen

  Legenda. Ranije je bio mnogo popularan i vazan, a sad se totalno izgubio. Svi znaju da postoji ali ga sve manje vidjaju. Ljudi se mnogo obraduju kad ga vide. Neki jako vole devojke koje ga posle toliko godina cuvaju. Mnogo se o njemu pricalo, a prica se i dan danas. Ipak je to bio jedan jako dobar crtani.

 4.    

  Himen

  Zavesa za jednokratnu upotrebu.

 5.    

  Himen

  Kada Pamet eskivira k'o Vuk Branković na Kosovu polju i Naivnost spusti oklop, on je jedini junak koji strada krvavo se mučeći da odbrani nejaku braću koja se odazivaju na Moral i Dostojanstvo.

 6.    

  himen

  Prirodna antipenentraciona kožna barijera koja sprečava mladu devojčicu da gura prstiće, olovke, lenjire i ping-pong loptice tamo gde ne treba.

  Životni vek himena je od 0 do 13 godina. Postoje i oni koji su besmrtni. Najčešće strada od muškog penisa, muških prstiju i špage.

 7.    

  Himen

  To je rec na koju reaguju i klinci i odrasli muskarci jako burno, a misle na razlicite stvari.

 8.    

  Himen

  Osamdesetih je bio opsesija dečaka širom sveta. Bio im je opsesija i kad su malo porasli, samo što je onda imao sasvim drugo značenje. Devojčice ga u glavnom nisu volele, jer je bio za dečake. Ne vole ga ni kad porastu jer je opet za dečake, a njima samo bolna prepreka da postanu žene. Nekada su se dečaci igrali njegovim akcionim figuricama, a kasnije su išli u akciju protiv njega svojim kožnim figuricama.

 9.    

  Himen

  Bozija kazna zenama kojom im je onemoguceno da uzivaju u trenutku za koji se svaka pazljivo priprema i planira najlepse vece u svom zivotu..

 10.    

  Himen

  Granica u nosu do koje možeš da čačkaš, a da ne prokrvariš.

 11.    

  Himen

  Savladiva arhitektonska barijera.

 12.    

  Himen

  Bori se protiv moci sive lobanje i jase na maci.
  ujedno i junak iz crtaca i indikator za nevinost.

 13.    

  Himen

  Hermetički poklopac venerinog brega

 14.    

  himen

  Himen je takodje i crtani film {pravo ime za crtani film, a i za nekog coveka;}.
  Ne znam o cemu se tacno radi u crtanom filmu...neki ratnici, bitke i sl. (He-man and the masters of the univers)