Prijava
 1.    

  Hip-hop

  Uzvik kojim Zvonko Bogdan popunjava instrumental između dve strofe. Prema tome, on je najveći i najpoznatiji hip-hop pevač u ovim krajevima.

 2.    

  Hip-Hop

  Hip-Hop kao kultura i kao umetnička forma postoji više od 30 godina i još uvek traje. Termin Hip-Hop se danas često meša sa terminom Rap Muzika ali to je jedna ogromna greška. Iako Rap muzika spada u Hip-Hop kulturu, Hip-Hop ima mnogo,mnogo dublje značenje.Ono što Hip-Hop cini toliko moćnim I ono što ga održava su neke od sledećih činjenica :

  -Kod Hip-Hop kulture se ne gleda materijalno stanje i izgled, već se više i mnogo vise ceni neka originalnost I kreativnost, umetnost da se neki od hip-hop elemenata dovede do skoro potpunog savršenstva a da se pritom ne ode u komercijalizaciju vec da se originalnost očuva. Hip-Hop kultura nije vezana samo za crnu rasu (od koje je naravno potekla) jer deo Hip-Hop-a moze da bude čovek bilo koje rase i nacionalnosti. Isto tako Hip-Hop ne pripada samo jednoj religiji. Možda najbolja ali I najgora stvar jeste da svako može biti deo Hip-Hop-a. I eto zbog ovih nekoliko mozda nebitnih stvari je Hip-Hop ostao unikatan I originalan I još uvek opstaje širom sveta.

 3.    

  Hip hop

  Definitivno NE ono sto Sasa Popovic misli da jeste.

  "Pa, nova pesma Milana Stankovica je moderna, vesela, pop, jedna prava hip hop pesma!"

 4.    

  hip-hop

  Mnogi ne znaju da je ovaj muzički žanr nastao upravo kako bi se sprečilo nasilje na ulicama. Fizički sukobi bandi su tokom 80-ih u Bronksu i Bruklinu nakon pojave hip-hopa prelazili na nivo gde je bilo važnije koja ekipa bolje repuje, crta grafite ili igra brejkdens. Ne znam da li će se ikada vratiti to vreme, ali hip-hop je u svojoj istoriji imao dosta revolucija i skretanja koje su rezultovale mnogim promenama.

 5.    

  Hip-Hop

  Muzichki pravac nastao kao ekspresivna artikulacija problema crnaca u Americi koji je vremenom evoluirao u muzichki pravac koji sluzi da bi crnci koji su,zahvaljujuci ovom pravcu namlatili pare,govorili o svojim problemima koje imaju sa svojim automobilima,kucama,zenama,drogom i parama.

 6.    

  Hip-Hop

  Hip-Hop je nešto kao rep,ali drugačije

 7.    

  Hip-Hop

  grana repa koja dobro radja...muzika u kojij se MC proserava na mikrofonu i jos jedan gari sto grebe ploce i unistava gramofone
  inace muzika za decu od 15 do 18 godina