Prijava
 1.    

  Hipnoza

  Posmatranje ogromne bubuljice na licu sagovornika.

 2.    

  Hipnoza

  To je stanje duha u koje upadate kada uđete u kasapnicu, i ugledate sve one divne viseće proizvode... Kraški vrat, Hercegovačka pršuta, barena šunka, dimljena pečenica, kulen kobasica, okreću vašu glavu ka sebi hteli vi to ili ne... pokorno im predajete svoja čula potpuno potčinjena mirisu koji neopisivo golica nozdrve, i čini da ste nesvesni koliko su vam oči iskolačene, i da vam usta neprirodno zjape, dok niz njih cure bale zadovoljstva.
  Hipnoza se prekida pitanjem: -"Izvolite", koje je malo jačim tonom izgovorila debela prodavačica, svesna da ste u ekstazi, jer joj je svaka druga mušterija takva.
  Uzimate pola kile pilećeg parizera, jer je to naravno u skladu sa vašim finansijskim mogućnostima. Još uvek omamljeni izlazite iz radnje, ne okrećući se prema nesuđenim trofejima, ali sa slatkastim filingom koji su vam pružili u roku od te dve minute.

 3.    

  hipnoza

  Metoda delovanja na svest,radi izmene percepcije stvarnosti i dovodjenje u polusvesno, nesvesno, trans ili emocionalno izmenjeno stanje svesti.
  Pored individualne,postoje i grupna hipnoza(sekte) i kolektivna hipnoza(politicka, medijska, razni spoljni faktori, kojoj nisu imuni narodi kao sto je srpski jer smo mi podlozni emocionalnim reakcijama,kao izrazito slovenski narod,za razliku od zapada koji polazu na razum.)

  Lezite ili se uvalite u stolicu... ...
  Opustite se... ...
  Zakljucajte svaki misic... ...
  Osetite obamrlost... ...
  Ne plasite se... ...
  Prepustite mi se... ...
  U transu ste,iako su Vam oci otvorene... ...
  Dok izbrojim do 10,probudicete se,i necete se secati ni brojanja,ni Vaseg transa!

  Eto,ako ste budni,znaci da je bilo uspesno!