Prijava
   

Hirurg

Diplomirani gospodin koji praktično ima dozvolu za ubijanje. Ovaj posao, kako kažu i sami hirurzi ne može svako da radi, za to moraš imati mirne ruke, dobar želudac, i hladnu glavu, što za obične ljude najčešće znači - pa brate tebi mora da fali neki ku*ac dok možeš time da se baviš. Imaju čudan smisao za humor i vole uglavnom crnjake. Najveće baje od svih dr - a, pa dobro, ginekolog je nekako šmeker, ali svakako niža liga od našeg ''mesara''.

- Dobar dan doktore, imam masno tkivo na ruci, pa sam htio da ga skinem.
- Au brate što će to da boli, jes' ti ikad skidao to?
- Nnnisssam nikad.
- Pa jadan ne bio to mora bez anestezije, kud si danas došao, nešto sam ti nervozan?!
- Pppaaa mmoguu ja i sutra, ili neki drugi dan.
- Ma joook, gdje da se cimaš toliko, sjedaj ovamo i skidaj majicu!!!
Dr uzima skalpel i mjerka žrtvu koja žmiri i jedva mičući usnama moli Očenaš. Sa smiješkom posmatra kako ona blago drhti i kako joj se male kapljice ledenog znoja kupe po čelu.
- E, vidiš ovaj skalpel, to ti je oštrije od žileta, sad ću da ti otfikarim tu gučicu s ruke u jednom potezu, nemoj da mi vrištiš ni slučajno, oće onda ruka da mi trzne, pa mogu arteriju da ti prekinem.
- Nnnekka do..doktore, ja sam se predomislio.
- Nema sad neka, taman sam se skoncentris'o!
Doktor podiže skalpel visoko da zamahne, a pacijent istrže ruku, zgrabi majicu, i poput vjetra zdimi preko vrata.
- Nnenneka doktore, nek mi ostane kao modni detalj.
Iza paravana se pojavi mlađi hirurg, pomalo razočaranog izgleda i pruži starijem kolegi 10 eura, a stariji uze novac i protrlja ga o bradu uz pobjednički smiješak:
- Eee, moj mladi kolega, samo odglumite mesara iz Maxi-ja, i svi bježe kao opareni! Nego, recite vi meni, hoćete li da se sada kladimo da ovaj više neće dolaziti?

Komentari

Ma dao sam plus kod očenaša

Hahhahhahah! Ovo je sjajno! :)