Prijava
 1.    

  Hju Grant

  Dejan Cukić svetskog glumišta. Umesto gitare drži palicu za golf. Beskrajno dosadan lik koji je glumatao u kršu nekih filmova, ali ga se svi sećaju samo kao trsitelja Džulije Roberts u jednoj od onih kultnih holivudskih limunada. Ustvari, Hju ne trsi – on vodi ljubav. Ima neodoljivi kokni naglasak i nepopravljivi je romantik. Takav je. Da je fudbalski klub, bio bi Fulam, za koji i navija.

  - Scenarista: Šta misliš da napravimo nešto sasvim novo – neku njujoršku ljubavnu priču?
  - Producent: Ričard Gir?
  - Scenarista: Ne može, on se kompromitovao u „Američkom žigolu“, a i već je imao „Jesen u Njujorku“. Nama treba neki romantik koji je veća slina od Ričarda Gira. Nešto tipa Ivan Bosiljčić.
  - Producent: Znam, Hju Grant! A scenario neka bude do sada neviđen – kao Hju se zaljubljuje u neku devojku koju glumi Džulija Roberts ili Sandra Bulok i onda nastanu neke razne peripetije, ali na kraju Hju bude sa njom!
  - Scenarista: Revolucionarno!

 2.    

  Hju Grant

  Glumac poznat po tome da posebno stavlja akcenat na glumu.

  Ne znam ni da li je ikad dobio ulogu iz nekog drugog razloga. Englez jedan.

 3.    

  Hju Grant

  Znak da postaješ sredovečna.
  Da ti postaju simpatični tipovi kao on i da sve više uživaš gledajući njegove filmove u kome beskrajno romantični i smotani glavni lik traži devojku sa kojom bi "vodio ljubav"
  Ako bi se radila istraživanje starosti žena kojima je Hju Grant simpatičan dobili bi grafikon koji bi izgledo otprilike ovako.
  Kod tinejdžerki, popularnost bliska nuli. Od dvadesete kreće lagano da raste, u tridesetim dobija ogromnu uzlaznu putanju da bi sa 40 dobila maksimalnu vrednost, tu se zadržava do pedesete a posle blago opada.

  Svaki put kad pomislis kako je Hju Grant lep, izadje ti seda.