Prijava
   

Hladiti šampanjac

Staviti kaparu na potencijalnu proslavu pobedničkog karaktera. Prejudicirati slavlje sa dobrim razlogom za to. Još samo da kliknu sitnica, dve, i di-džej na zadatku može liberalno da odvrne rendom numeru iz "ne može nam niko ništa" kategorije.

Jer, jebiga - de si vid'o neko partijanje šampanjca i Mitra bez?

● "Lester hladi šampanjac! Nakon kiksa Totenhema protiv Vest Bromvič Albiona sinoć, ovogodišnji apsolutni hit Premijer Lige na korak od osvajanja istorijske titule prvaka Engleske! Vardi: "Već smo kontaktirali menadžera Dare Bubamare, nadamo se da će prihvatiti da nam peva..."

● "Uprkos očekivanoj ubedljivoj pobedi njegove stranke na minulim izborima, premijer Srbije Aleksandar Vučić odrečno je odgovorio na pitanje novinara "da li je hladio šampanjac pre glasanja", izjavivši pritom da nikad ne pije alkohol jer mu "smeta dok kruži iznad srpskih gradova u potrazi za nedaćama koje će rešiti". Na pitanje novinara da li to znači da može da leti, Vučić je samo zagonetno zavrteo glavom..."

Komentari

Чеги

Videh naslov u blicu da Lester hladi sampanjac. Cim sam video naslov, znao sam da ce jedan primer biti posvecen Lisicama. I treba, zasluzili su svakako +++

Џек Трбосек

Ух Профика врхунски.

Тхе Проф

Odatle i poteče inspirejšn, Čegs:)

Bulgakov

Vrhunska, stvarno. Sjajne prve dve rečenice, jedino mi ovo "potencijalnu" višak.

Контић

Haha, ovo "zagonetno" na kraju lepo zatopilo

turgenjev

Ојебо и изразом и телом и примерима.

Тхе Проф

Ово "затопило" ЦЗа могло би се дефинише...

jocko

Znači ipak Ljisice osvajaju? Aj nek im je sa srećom i da lade šampanj mnogaja ljeta!

+++

Тхе Проф

Osvajaju...ali teško da će mnogaja ljeta, ima disprodaju pola tema sad...

Вратите ми Панкреас

Велики поздрав за профа. Већ дуже време планирам да узмем да читам мало, никад нисам запазио да си нешто лоше написао. Само јако!