Hladno čitanje

Сантјаго Коровјов 2012-07-14 01:21:18 +0000

Једна од најбољих техника манипулације људима. Поента је да користећи општа места убедиш људе да знаш све о њима и свему. А то их плаши или задивљује, у појединим ситуацијама и нервира. Поента је причати много и то тако да свако из твог окружења може да се препозна у нечему, а када се препозна у једној ствари у остале сам од себе почиње да верује.

У неком рок клубу.

1 - Ћао, ја сам Марко.
2 - Јана.
1 - Посматрајући те овако делујеш ми као јако добра особа. У очима могу да ти видим неку одбојност према људима, плашиш се масе, а држиш се само најближих пријатеља и особа у које имаш поверења. Нешто из тебе говори да си имала добру другарицу која те је зезнула на неки начин и попут Јуде те издала. Волиш рок музику, волиш и блуз, имаш предиван осмех и интересује те човек као биће. Можда и упишеш неку психологију или нешто слично. Да ли смем да ти платим пиће?
2 - Јок, јеби ме одма'.
-----------------------------------------------------------------------------
Кафана.

1 - Дејан, драго ми је.
2 - Конобарица, шупичкуматерину.
1 - У очима ти видим да ћеш ми сломити кичму ако не ућутим. Или онај мајмун на вратима.
2 - Видовит?
1 - Могло би се рећи да знам да гледам у људску душу.
2 - Е па сад ћеш да гледаш мало кроз завоје. МИЛОРАДЕЕЕЕЕЕ!
-----------------------------------------------------------------------------
Зиљави клуб.

1 - Ћао Данијел, видим да би се јебала за 20 јура.
2 - Хихи.
1 - Пази, пошто ценим да си гроб, иако сам пијан, да се нађемо на 10. Ионако имаш осмех к'о Еди Марфи. Биће ми мало чудно ако буде дошло до орала. Волиш Едија?
2 - Даааааа.
1 - Видиш како се ти и ја разумемо. Имам пролаз зар не? Могли бисмо негде у мрак?
2 - Хехе.
1 - Море мурш!

16
53 : 8
  1. 1 - Посматрајући те овако делујеш ми као јако добра особа. У очима могу да ти видим неку одбојност према људима, плашиш се масе, а држиш се само најближих пријатеља и особа у које имаш поверења. Нешто из тебе говори да си имала добру другарицу која те је зезнула на неки начин и попут Јуде те издала. Волиш рок музику, волиш и блуз, имаш предиван осмех и интересује те човек као биће. Можда и упишеш неку психологију или нешто слично. Да ли смем да ти платим пиће?

    Јано зашто си ВласиЊАРБ? :Д

    ЛОЛОЛО

    Знао сам да си ти, чисто визуелно по дефци а знао сам и кацам читао!

    +

  2. а знао сам и кацам читао!

    Толико лоша, а? :)

  3. Шта кењаш кој курац...

    А и типовао сам да ћеш ми прву реченицу цитирати! ЛОЛОЛО

  4. Хахаха
    Ма зезам се. :)

  5. 'де лоша, пусти Дејса. :) ++

  6. ЕДИТ: Лоше типујеш. :Д

  7. Dobra brate, samo smor na ovu vrućinu čitati. Posle se isplati, al treba krenuti... :)

  8. Ма то Месече. Дејс има стално неке замерке. Фала Нес. :Д

  9. Meni ovo mnogo jako +/*

  10. Al' si se potrudio! +++

  11. Dobro pazi, uvek si umeo da nepišeš jebački primer +++

  12. Имам утисак да сам у трећем примеру мало скренуо са теме, али авај. Зато сам и размишљао да ли да бришем дефку. И да, сада тек видех ове коментаре, јуче био ван Београда. :)

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.