Prijava
 1.    

  Hodajuća reklama

  Osoba koja nosi samo jednu marku obuće i odeće od glave do pete.

  - Brate, sve al' nisi morao i najk kačket da staviš na glavu.
  - Ne seri mamlaze, koštao je 50 jura.

 2.    

  hodajuća reklama

  Osobe koje nose obične bele majice sa velikim crnim "D&G" ili "Emporio Armani" logom na njima, koje su platili 38 puta više nego iste takve majice bez logoa. I dok je čak i najvećem anti-fašionisti jasno da kada daješ velike pare za takvu marku, to je zbog toga što plaćaš za nešto što je izašlo iz njihove priznate, moderne, kvalitetne škole dizajna, ovde nema ničeg revolucionarnog; bele majice kratkih i dugih rukava postoje od kako je sveta i veka.
  Najcrnje u celoj priči je što ovakvi pomodari SAMI plaćaju dizajnerima da reklamiraju i njihove marke i svoju sopstvenu glupost.
  Naravno, da meni Đorđo Armani ili Hugo Bos plate da šetam majicu sa njihovim logom u najobičnijem Times New Roman bold 400 fontu na njoj, uradio bih to bez pitanja, smešeći se zadovoljno celim putem do banke.

 3.    

  Hodajuća reklama

  Malo govno od deteta na 2 noge koje ume da iritira i svojim ponašanjem i svojim odevanjem, naime sva govna koja se mogu jesti ili piti i one koje ih seru, on reklamira na svojoj odeći jer mu majka ili otac rade u supermarketu.

  Jedna od kombinacija: Čipsi duks, Tuborg majica kratkih rukava, Milka kačket, Čupa Čups donji veš, Bambi jakna, Banini čarape i Koka-Kola ranac.