Prijava
   

Holanđanin

Riđan/žuća/džindžer.
Čovek čija nas narandžasta boja kose neodoljivo asocira na zemlju lala i vetrenjača, legalizovane marihuane, prostitutki kojih sede u izlozima, druge lige u kojoj pada 2+ u prvom poluvremenu i hroničnog sprečavanja Srbije da dobije status kandidata za prijem u EU.

-Vidi ga onaj! Ej, ej, holanđanine, ti ćeš da nas sprečavaš da uđemo u Uniju!
Ajde brate da ga prebijemo!

Komentari

Хаххаха знам једног оваквог. Само што га ми зовемо Шкотланђанин или Швеђанин. *

Odlična Holandija :)
Moj jaro oženio jaru iz Bosne da jaro dobije papire k'o i on što je dobio par godina ranije kad se poslije razveo od Holanđanina Mbutu Khame.
+++

Ма то ти је дача :)

To bre, pardon, tako je bona! Tako ću i ja da nać sebi nekog dobrostojećeg Nizozemsklog penzionera kao što žene izmog kraja pronalaze po Njemačkoj :)

Ali zipa brate nešto se čudno dešava. Ove godine došao ovakav jedan i šatro se zaljubio šetajući po pijaci u jednu koja...pa ne znam da li bi je iko nazvao ženom. A fora je što ova ne zna ni engleski, kamoli holandski, a on nema pojma naš. I buknula ljubav?
Crkli smo od smijeha. Ode žena gore, udaje se :)))

Pa to ti ja i kažem ovde ti je raj za zagorele arijevce.

A što to? Pa podaju se Holanđanke samo tako.

Pa dobro, sex i to, to možeš nać i tamo al neće holanđanka da mu pere, čisti, puši...kontaš.
A on je ovde Bog kolko god da je tamo sitna riba. Ne bi se tvoj jaro venčavao džaba za Mbutua :)

Ma idi u q, umalo letos nas ne prebiše u Herceg Novom, moju ženu i mene. Da ne zucnusmo po srpski, šćaše mrtvijeh bit... Doduše, ona je džindžer, ali ja sam nosio bekpek, pa nas spopadoše braća Crnogorci...

Udri Olandeze! +++