Holanđanin

AGFŽ 2011-12-11 21:58:02 +0000

Riđan/žuća/džindžer.
Čovek čija nas narandžasta boja kose neodoljivo asocira na zemlju lala i vetrenjača, legalizovane marihuane, prostitutki kojih sede u izlozima, druge lige u kojoj pada 2+ u prvom poluvremenu i hroničnog sprečavanja Srbije da dobije status kandidata za prijem u EU.

-Vidi ga onaj! Ej, ej, holanđanine, ti ćeš da nas sprečavaš da uđemo u Uniju!
Ajde brate da ga prebijemo!

11
78 : 10
  1. Хаххаха знам једног оваквог. Само што га ми зовемо Шкотланђанин или Швеђанин. *

  2. Odlična Holandija :)
    Moj jaro oženio jaru iz Bosne da jaro dobije papire k'o i on što je dobio par godina ranije kad se poslije razveo od Holanđanina Mbutu Khame.
    +++

  3. Ма то ти је дача :)

  4. To bre, pardon, tako je bona! Tako ću i ja da nać sebi nekog dobrostojećeg Nizozemsklog penzionera kao što žene izmog kraja pronalaze po Njemačkoj :)

  5. Ali zipa brate nešto se čudno dešava. Ove godine došao ovakav jedan i šatro se zaljubio šetajući po pijaci u jednu koja...pa ne znam da li bi je iko nazvao ženom. A fora je što ova ne zna ni engleski, kamoli holandski, a on nema pojma naš. I buknula ljubav?
    Crkli smo od smijeha. Ode žena gore, udaje se :)))

  6. Pa to ti ja i kažem ovde ti je raj za zagorele arijevce.

  7. A što to? Pa podaju se Holanđanke samo tako.

  8. Pa dobro, sex i to, to možeš nać i tamo al neće holanđanka da mu pere, čisti, puši...kontaš.
    A on je ovde Bog kolko god da je tamo sitna riba. Ne bi se tvoj jaro venčavao džaba za Mbutua :)

  9. Ma idi u q, umalo letos nas ne prebiše u Herceg Novom, moju ženu i mene. Da ne zucnusmo po srpski, šćaše mrtvijeh bit... Doduše, ona je džindžer, ali ja sam nosio bekpek, pa nas spopadoše braća Crnogorci...

  10. Udri Olandeze! +++

Omiljeno za [3]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.