Prijava
   

Holivudizacija

Proces u kom se producenti filmova do'vate nekog događaja, pojave, lika ili mita i pretvore ga u nešto prihvatljivo američkom tinejdžeru, a to je sve ono što nije, to jest, relativno retardirano, vizuelno šatirano i napucano, sa elementima homoseksualizma, dok u poslednje vreme je poželjno da bude puno crnjaca koji čak i ako je u pitanju neka istorija, moraju da pričaju kao da pljačkaju staricu na ćošku Komptona.

Sastanak u prosečnom Holivudskom filmskom studiju:

- Gospodo, dajte mi neke ideje. Treba mi nešto moderno, nešto što će brzo da obrne da pare.
- Šefe, pošto su vampiri u modi sada, mogli bi da napravimo horor sa vampirima?
- Horor sa vampirima? Nikada nisam video tako nešto. Zar nisu oni neki seka persa tinejdžeri, koji smaraju neku najtupaviju ribu u školi, lete, skaču, pederišu se međusobno i piju neki sok od cvekle?
----------------------------------------------------------------------
- Trebali bi da napravimo film o nekom velikom istorijskom događaju. Ideje?
- Imam ja šefe. Mogli bi da napravimo film o Napoleonovim osvajanjima, al da Napoleon bude kao crnac, gej i da ima dečka koji je superheroj, ali homoseksualac latino porekla i usvajaju zlostavljano azijsko dete.
- Sviđa mi se to. Može.

Komentari

Prešao s romulijanaca na ove malo tamnoputije... +++

Koliko mi je gadno sve to.

Najgore su mi one pobune kad trandže kukaju što ih glume strejt žene i gejevi kad ih glume strejt muškarci. Samo čekam da neki producent s mudima oduva nekog geja koji se prijavio da glumi ulogu u kojoj je muškarac strejt, taj film ću ići da gledam svakog dana u bioskopu, svaku paru bi zaslužio tim činom.

не доноси тај хатеж овдје Вагилни. Те није срамота

SJW su zlo, valja ih hejtovati.

Ne hejtujem LGBT populaciju, hejtujem zagovarače njihovih prava koje prevazilaze ono za šta je normalno da se bore. Ako će meni neko da zabrani da dobijem ulogu u filmu gde ću da glumim ženu, zašto sam onda označen kao mrzitelj ako bih javno rekao da je sramno što peder-crnac treba da glumi Džejms Bonda, primera radi?

Evo, sramotim se.

Oduševio me je onaj Holanđanin pre nekoliko dana koji je od države tražio da mu promene godište u krštenici.

daj link ti vesti pokušavao sam da nađem ali nema šanse

čitao sam i ja to

Problem kod svih tih boraca za prava određenih grupa je što zauzimaju stav da je grupa i pojedinac jedno. BZV skroz

Džoni, nije samo u filmovima, ubacuju se i u video igre. Na primer Battlefield V (a koji su neki preimenovali u Battlefield Vagina). Najavljeno kao autentično iskustvo iz 2.svetskog rata, evropsko ratište. A stiglo - britanska jedinica od 4 člana, obučeni k'o beskućnici ili seksualni manijaci sa onim mantilima (koja vojska uopšte ima uniforme, jelte), našminkanih faca (ofarbane u plavo), a u jedinici je i crnac naoružan katanom (?!) i žena sa protetičkom rukom(!!!) koja mlati naciste palicom za kriket omotanom bodljikavom žicom!!! Dodatno, ukoliko u četu otkucate "white man", biće cenzurisano kao vulgarnost!!! Igračima se, najblaže rečeno, nije dopalo, izrazili neslaganje, razvojni tim ih nazvao svakakvim pogrdnim imenima (igrače) i sad su u čudu što je igra finansijski propala (iiti - niko je nije kupio). Mada, komentari gledaoca su čisto zlato! Vrištao sam od smeha čitajući.
Filmovi: Ghostbusters (rimejk), Ocean's eight, novi Star Wars... Svi propali na tržištu.
Ali - ne odustaju!
EVo jednog snimka, u prva 2-3min se vidi i trejler i šta je sve pogrešno jer je razvojni tim hteo da bude "na pravoj strani istorije"
https://www.youtube.com/watch?v=1A6OB6Egnso&t=384s

@Agilni, vidim menjaju im termin. Sad ih zovu NPC (iz video igara, Non-Playable Character) jer šta god se desilo, kakva god tema razgovora bila, koliko god ih uništili argumentima, oni samo vrte jednu te istu priču, istim rečima, istim tonom... Tako su programirani, za drugo su nesposobni.
Obavezno odgledaj ove mimove! Upiš!
https://www.youtube.com/watch?v=ieubOnulVxs