Prijava
   

Homicide - Life on the Street

Bez ikakve sumnje,najbolja dramska serija ikada i jedini pravi policijski TV šou koji zaslužuje da se tako nazove. Rađena po knjizi zasnovanoj na istinitim događajima,realni,slojeviti likovi sa svim svojim manama,vrlinama i traumama koje nose nerešeni slučajevi i ozbiljnost posla. Bez napucanih frajera koji jednim pogledom izvedu zaključak o pet relevantnih činjenica i rešavaju svaki slučaj u jednoj epizodi.Gluma neverovatna,pesme kroz epizode fantastične,scenario britak i koncizan.Istina,kvalitet je malo opao u poslednjoj sezoni,ali je i dalje za tri klase iznad svih na sličnom principu.

Prosto je poražavajuće da je u vreme završetka serije 1999. godine,serija poput "Neša Bridžisa" bila gledanija od ovog izuzetnog televizijskog dostignuća.

Komentari

Pored Hobotnice, verovatno najbolja serija snimljena devedesetih godina.

omiljena.
nes bridzis je gledanija zbog dona dzonsona,koji je kao zeljko samardzic kod nas-matori jebac koji ne bira.dobro,jes,nije bio on toliko mator,ali je bio iskusan.

pemblton najjaci lik.

Ma, najjaci je Jafet Koto.

Ova dva minusa su dali Don Dzonson i Cic Marin.

Слажем се,управо је комплетирах по други пут и стварно сам морао нешто да напишем. Баш ме обузе нека туга кад на крају одгледах и филм. Хоботница је исто била невероватна,мораћу и ње да се подсетим.

uuuuuu da,od njega se userem .

Хахаха,ма сви су на свој начин супер - цинични Манч,ледени Пемблтон,осетљиви Бејлис,чистуница Хауард,практични Луис,пргави Боландер,заверама склони Кросети,лабилни Келерман,Ђиардело који их све држи на окупу...не знам шта да кажем,моја омиљена серија.

film? o_O ima film?
kakav je?
kakav je pun naziv filma?

Homicide - The Movie.Снимљен је 2000.године,годину после завршетка серије и комплетира је у сваком смислу,а дешава се пар месеци после последње сезоне(не знам да ли си гледао комплетну серију).Сазнаје се шта се догодило са ликовима,а сви из протеклих сезона су ту.Добар је,као дупла епизода,али није све баш тако весело.Погледај,да ти не кварим.

Многа, много добра серија! +

Знаш ли можда колико има епизода укупно? Јеботе, не сећам се које је година завршена, али знам да доста времена прошло од њеног приказивања.

Има 122 епизоде + филм, имам све на 11 двд-ја са енглеским преводом. Трајала је 1993-1999. Ретко добра серија.Ево,сад ми је буквално жао што сам је завршио.

Obožavala sam ovu seriju! +

Crvena i crna slova na tabli. Manc i Pemblton. Serija mog detinjstva.

E kad ste nabrojali likove setih se o kojoj seriji je reč :) +

Ууу, каква серија! А је л' се неко сећа шта је било са Пемблтоном, он је беше имао неки тумор на мозгу? Па се не сећам да л' се излечио. :) +++++

Пемблтон се одмах вратио,додуше мало успорен од шлога, и био ту још читаве 2 сезоне,али је отишао на крају претпоследње,фрустриран што је морао да разоткрије Келермана (на крају саге о породици Махони) и рањавањем Бејлиса,који је примио метак уместо њега.

Moja najomiljenija serija ikad. Kad god je repriziraju na lokalnoj TV, obavezno gledam.
Omilj likovi: Bejlis, Manč.