Prijava
   

Homoseksualnost

To je bolest, izopačenost, perverzija, nemoralno ponašanje, stvar izbora sa kojom se čovek ustvari radja, normalna devijacija koja je ustvari nenormalna, zarazna bolest koja se leči batinama i upornim izbegavanjem, palicom i brenerom. Svi imaju SIDU, svi bi da se jebu na Kalemegdanu i da im normalni aplaudiraju jer su eto tako in i cool. I da, da ne zaboravim, to je protiv Boga, vere, crkve, porodice, dece, svega lepog i ispravnog. Čuvajte se.

Posebno se čuvajte mene! I Mire Škorić koja je podržala paradu! Lezbejka nijedna raspala. Čak ih i mi pederi mrzimo.

Komentari

ахахахахахахха

Jeb'o ja u dupe onog ko da minus :)

Vidiš, može i zbog minusa da se postane gej. Nisu samo društvo, geni, hormoni odgovorni. Ću da zapišem to da se ne zaboravi.

@Slavko88
Sada je autoru krivo što ne može sam da glasa za svoju defku :-(

Dušaaaa, nek napravi dupli nalog pa zaljepi minus :)

A da! Ja dadoh plus...za svaki slučaj

Uh, već imam tri minusa. Dakle, prvim si postao gay, drugim peder, trećim Jelena Karleuša. A nju ne bih jebo, neće je čak ni onaj njen Tošić nego ga vidjam sa profuknjačama po Metropolu.

Ej,ti,Pederu, dodješ mi pedesetak plusića za ovu uslugu što ti činim !

bravo pederu!!! svaka cast

Ako ste ikada imali oralni ili analni sex, ili ako ste koristili kontracepciju, to je protiv "Boga, vere, crkve, porodice, dece".

Nemojte biti pederi, dajte coveku pluseve :D

A sto mrzite lezbejke? Ili mrzite sve zene? Ili ih mrzis samo ti, mozda ih neki medju vama i vole?

Ovako. Neki pederi, možda i većina ali da ne nagadjam jer nisam radio anketu, ne vole lezbejke previše jer kad odeš u neki peder klub npr, gde se obe sexualno devijantne vrste pojavljuju, ne znaš ko je tu sad peder a ko lezbejka, jer ovi prvi fizički liče na ove druge a i obrnuto. Jednostavnije, kao što ne vole hetero žene jer imaju sve tipove koje hoće, tako ne vole ni lezbejke jer i ovako nema dovoljno dobrih tipova, samo trebaju još one da glumataju sa svojim kratkim kosama, odelima, kravatama i muškobanjastim ponašanjem. Ovo se sve odnosi na hardocore lezbejke, naravno. Ono, tipa flanelska košulja karirana i široke farmerice.

ne dopada mi se definicija. nekako gde god da gađa, pogrešno pogađa. tako mi se čini... palac dole.

- - - - - - - - - !!!!!!

PEDERE U PEDERE!