Prijava
 1.    

  Homoterapija

  Savremeni princip lečenja nastao po uzoru na izvesnog oca Branislava koji mlade dramaturge odvikava metodom udarcima lopatom po kičmi. Razlika je u tome što se primenom homoterapije ne leče pajdomani već tzv. bolest pederastije a u ulozi lekara-spasitelja nalaze se pripadnici desničarskih organizacija i navijačkih grupa. Aparatura za lečenje nije striktno propisana i varira od već spomenutih lopata pa sve do kamenja, letvi, metalnih lanaca, štangli i boksera.

  Poenta homoterapije je da se bolesnik uveri da pušenje ubija a da je batina iz raja izašla, ali ne ona batina koju je do juče primao u rč već ona koja će ga od te navike izlečiti.

  Klinac iz Obraza : Braćo Srbi i sestre SrBkinje, kad je tačno onaj pederbal?
  Maloletnik iz SNP 1389 : Početkom oktobra.
  Devojka iz Obraza : Šta cemo?
  Momak iz Dveri : Moramo da ih izlečimo! Jesmo mi svetosavci ili nismo?
  Svi u glas : Jesmo, jesmo!
  Momak iz Dveri : Pomoći ćemo bludnicima da se vrate na pravi put!
  Mladen iz Obraza : Ja ću poraniti sa ženom na liturgiju, kao i svake godine, a vi ih, braćo i sestre, lečite svim snagama! To je naša hrišćanska dužnost! Čekamo ih ... mislim, da se pokaju i izleče!
  Stariji gospodin iz Dveri : Ja ću da lečim kamenjem i praćkom!
  Devojka iz Obraza : Ja imam oklagiju!
  Ćelavi iz udrženja Naši : Sutra kupujem bokser!
  Debeli navijač : Hoćemo da lečimo i policiju?
  Mladen iz Obraza : Nema potrebe, oni su samo pederi u duši.

 2.    

  Homoterapija

  Prijeki lijek u vidu batina, kojima roditelji 'liječe' dijete koje im je priznalo da je homoseksualac.

  - Tata, mama, moram da vam priznam... Ja sam gej.
  - Što to veliš junače?
  - Gej, homos...
  - Pederčina? Kuku mene, što će mi selo reć'. U časni, barjaktarski dom, sin voli kurac... Pa zna' sam, čim sam ti poster Bosiljčića na zid vidio... Milodarka, jesi ti znala, za ovo, crna Milodarka? Pa saću ti kičmu polomit, čapru ću ti ogulit', oca ti jebem u vr' guzice...
  - Nijesam znala, Knjaza mi Nikole... Mislim, sumnjala jesam, kad mi je ukra' lak za nokte i karmin, ali znala nijesam. Nemoj ga tuć Slobo sa tijem kaišem. Slab je, saću ti ja kolac donijet'.