Prijava
 1.    

  Horor film

  Najzanimljivija podgrupa komedija ,najcesce glavni heroj sa nozekanjom ala Rambo masakrira sve pred sobom bez ikakvog reda (mada mi se uvek cinilo da nosi i notes) ali igrom slucaja veoma "jako" obdarena devojka prezivi naravno posle iscrpljujuce jurnjave po predelima nalik na one iz emisije Lov i ribolov !!

  Uplasena pornusa:"Halo ko je to, halo ,halo o moj boze " ??
  Copavi manijak sa bradom i kukom - dahce u slusalicu i verovatno onanise (ne vidim drugi razlog zbog cega bi se tako zadihao )
  Uplasena pornusa:"Sta zelis od meneeee, ko si tiii "??
  Copavi manijak sa bradom i kukom:"Vidim te " i nastavlja da ispusta neartikulisane zvuke
  Uplasena pornusa: "Lazes to nije moguce, nije istina zelis da me uplasis "
  Copavi manijak sa bradom i kukom:"Upravo drzis telefon u ruci i razgovaras "
  Uplasena pornusa :"Oooo neee on je u kuci ,misli devojko misli ...znam zakljucacu sva vrata i prozore "

 2.    

  Horor film

  Živeti u Srbiji bez diplome fakulteta (makar kupljene), članstva u nekoj partiji, bliskog rođaka na dobroj poziciji, stana više koji ti roditelji ostavljaju (poklanjaju), veština popravljanja svih vrsta kućnih uređaja (bojler, elektrika, šporet, vodoinstalacije) i automobila ako živiš u velikom gradu.

  Horor film "Živeti u Srbiji" je najgledaniji u našoj zemlji, kod ljudi ne izaziva strah već gnev i ogorčenje zbog svakodnevnih projekcija, psihopate u njemu uživaju dok normalan svet ne može da dočeka kraj filma. I kraj projekcija, koje se svaki dan, iznova i iznova ponavljaju...

 3.    

  Horor film

  To je ono što nastane kad mladi amerikanci odu u neku planinsku zabit ili napuštenu bolnicu da se krešu i uživaju u čarima alkohola.

 4.    

  Horor film

  Vreme trajanja: oko 2h. U glavnoj ulozi je obično buržujka starosti oko 18 godina, koja ostaje sama u kućetini za koju ni Donald Tramp ne bi imao para. Sve što ne bi čovek pri zdravoj pameti uradio sastavni je deo svakog horor filma, dakle: obavezno sva vrata kuće ostavite otključana; čim čujete neobične zvuke spolja vi obavezno izađite da proverite šta se dešava (ako baš nemate sreće čeka vas ubica iza vrata i ubiće vas odmah). E, sad, ako ugledate ubicu na pristojnoj razdaljini vi bežite u kuću, jer će vas tu lakše uhvatiti, ali ne uzimajte nikakav nož ili oružje, jer bi vam to pomoglo u samoodbrani, već obavezno krenite da trčite uz stepenice, jer nipošto ne bi brže bežali po ravnom. Kad vas ubica, za nekih pola sata preskakanja stvari i lomljenja kuće, stigne najbolje što možete da uradite je da mu skinete masku, da bar vidite ko će vas za par sekundi zaklati.

 5.    

  Horor film

  Petoro dobrih prijatelja (ragbista,čirlidersica,učenjak,feministkinja i crnac džanki) inače srednjoskolaca dogovaraju se da provedu početak raspusta na selu koje je udaljeno par stotina kilometara od bilo kakve naznake civilizacije, u vikendici čije je kjlučeve dobio jedan od protagonista od svog daljeg rodjaka koji je van zemlje. Pakuju se u kombi koji je ragbista ućario od "starog",sedaju, kreču, na radiju pici AC/DC,crnac vec pali drugu buksnu,čirlidersica se već napalila ko crvendać pred sezonu parenja. Voze se voze se,učenjak izlazi na svakih 15 minuta da piša ima slabu bešiku,oni ga malo drkaju,on se postidi ipak tu je devojka zbog koje je on i posao na put. Stigli su skoro, medjutim nestaje im "čorbe", staju na prvoj pumpi. Vozač izlazi sam da "naspe" ide na kasu da plati kad tamo matori čiča,koji likom vuce na Boru Drljaču (vidi se da ga je zivot mucio) upozorava da ce ih neko poklati i da se vrate. Ovaj ga ne jebe dva posto,nastavljaju put,crnac duva. Taman sto su stigli pred vikendicu pocinje kiša,provala oblaka,gromovi biju ko da ih sam Sv. Ilija šalje,al nema veze oni ulaze unutra raspakuju se,biće lepše vreme sutra. 'Fala bogu poneli su alkohola,piju piju,crnac duva,ušenjak mokri s vremena na vreme,smeju se šale i na kraju dogovaraju se da prizivaju duhove. Sedaju u krug, skrušena feministkinja (likom podseća na glavnu akterku "Praskozorja") izgovara neko ime,vrata i prozori se naglo otvaraju,malo se ukenjaju al nije nista,učenjak ukazuje da je to zbog razlike u pritisku spolja i iznutra. "Fudbaler" se uzjogunio oce da prcne čirlidersicu,al ne moze pred ovima,njih dvoje idu napolje,crnac sedi u ćošku i purnja. Ovo dvoje vode konverzaciju o starim "Latinima", i taman kad se stvorila hemija medju njima,cuje se motorna testera i vrisak. Čirlidersica uleće sva krvava: "Neko ili nešto je ubilo Brendona!". Ispostavi se da je to neki degenerisani nomad koji je sam u selu koji ne dozvoljava da mu se neko mota po kvartu,nosi masku,dobro rukuje s motornom testerom i sekirom po mogućstvu zardjalom. Ne mogu da pobegnu,na kombiju presečeni kablovi. Crnac ne zna za sebe,naduvan je njega seljak prvi skenja vilama. Ovo troje beže po šumi koja je tu u blizini vikendice. Čirlidersica popušta psihički,ona sledeća najebe. Motornjak samo radi,nikako da mu nestane benzina. Učenjaka stišće "bronhitis" ne radi mu inhalator,završava. Ostala je jedino devojka. Ona skuplja snagu prespaja kablove na kombiju pali ga,pokazuje da dobro pobedjuje zlo,i beži. Vraća se u školu nalazi dečka,nastavlja normalan život,dok joj ne proradi "crv" u drugom delu da ide na zimovanje u Rumuniju.