Prijava
 1.    

  Horor filmovi

  Filmski žanr izbegavan od strane mnogih uz obrazloženje da ćemo i mi, kao gledaoci, postati u najmanju ruku agresivni (u nekim situacijama i monstrumi, izopačeni idioti, bolesnici, itd.) samim gledanjem istih.

  Nakon jedne "dramatičnije" scene keva upada u sobu i dere se:
  - "Konju jedan, opet gledaš te boleštine od filmova, hoćeš da postaneš kao i oni?! Sinoć si opet pio, vidi kakav si, kao vampir, sve više ličiš na njih. Samo neka klanja, vriske... Otac je u pravu, ti se drogiraš. A neće to tako moći, dopašćeš mi šaka".
  -"Je li, kevo, a je l' ti misliš da ako puste Diznijeve crtaće u "Zabeli" da će i oni da zvižduću i sade cveće u slobodno vreme?"

 2.    

  Horor filmovi

  Film koji bi po pravilo trebalo da te uplaši, ali to je ovih dana jako retko, jer su u današnjim horor filmovima krvarenja u toku menstrualnog ciklusa najkrvoločnije scene. Ne bih ni nikome preporučio da se nađe u nekom horor filmu nove generacije, ali ako se to desi treba se pridržavati određenih načela kako bi preživeo.

  - Kada misliš da si ubio glavnu spodobu ili monstruma nikada ne proveravaj da li je stvarno mrtav.
  - Ne silazi u podrum u slučaju nestanka struje.
  - Ako veš mašina počne da radi sama od sebe, odseli se pod hitno.
  - Ako ti nestane goriva u sred pustinje, ne traži pomoć u prvoj napuštenoj kući pogotovo ako je u blizini bačena atomska bomba.
  - Ako te ujede vampir, prestani da bežiš. Sedi malo, odmori, svejedno ćeš i ti postati jedan od njih.
  - Ako si klinja, opušteno. Maskirane ubice ubijaju samo napaljene tinejdžere.
  - Ako vidiš da ti je devojka mrtva, beži, uvek možeš naći novu.
  - Ako NISI glavni lik, ubij se odmah!

 3.    

  horor filmovi

  Prvobitna zamisao je da ce titaj film uterati strah u kosti... ali danas se u horor filmovima prikzauju stvari koje su mala maca u odnosu na ono sto se moze videti u nasoj svakodnevnici

 4.    

  Horor filmovi

  Danas se producenti,scenaristi i reziseri ubise ne bi li smislii sto strasnijeg stvora,strasniji scenario,bizarnije kostime i jeziviju muziku.Akcenat stavljaju na dobru zensku u filmu koja u oskudnom donjem rublju istrazuje sumnjive zvukove na tavanu,podrumu,pecini...
  Zavisnici od adrenalina po mracnim bioskopskim salama umiru u iscekivanju koga ce "stvor" sledeceg da lisi zivota.

  Medjutim,nesto najstrasnije sto sam ja gledala je "Bolji Zivot" na RTS-u.Mada se treba paziti i "Srecnih ljudi".
  Samo deluju naivno,a inace su ......

 5.    

  Horor filmovi

  Filmovi koji su nekada kao temu imali priče iz domena strave i užasa a danas, iz ko zna kojih razloga, i sami postali što strava što užas.