Prijava
 1.    

  Hrana za ljubimce

  Vešto napravljena hrana koja u sebi sadrži više hranljivih materija nego hrana za ljude. Ljubimci ti ne daju mira i stalno hoće još, skaču na tebe očekujući da im daš još koju kesicu omiljene hrane. U jednom trenutku se zapitaš zašto obožavaju tu hranu, zbog čega izgledaju bolje od tebe, zašto su veoma aktivni i nikad nisu u bedaku i umorni od jurcanja? Radoznalost te ubija, danima se mučiš naprežući poslednje atome svog mozga i donosiš veoma tešku odluku. Zatvoriš pse u svoje kaveze, mačku izbaciš napolje i zaključaš vrata, pozatvaraš sve prozore po kući. Konačno sam u kuhinji, uzimaš kesicu hrane za ljubimce, okrećeš je sa svih strana, zatim pažljivo pročitaš sastav. Aha, govedina, vlaknaste materije, malo soje, ulje, vitamini, minerali, povrće, hmmm. Okrećeš je još jednom, konačno otvaraš kesicu.
  Mmmmmm, lepo miriše. Gledaš je još neko vreme uživajući u mirisu dok tvoja mačka grebe po prozoru kuhinje. Ne obraćajući mnogo pažnje na ljubomorne ispade tvog ljubimca, polako skupljaš snagu i s viljuškom u ruci prilaziš hrani. Nabadaš jedan komad mesa, i polako prinosiš ustima. Još jednom oklevaš, i prelaziš prag strpljenja. Am. Hmm, malo čudan ukus, njam, hm, nije loše. Tvoja mačka postaje histerična i sve jače grebe po staklu dok ti uživaš u njenoj hrani. Pročitaš još jednom sastav i ukapiraš da ti je to isto tvoja žena spremala pre neki dan. GULAŠ.

 2.    

  Hrana za ljubimce

  Jos jedna perverzija bogatih manijaka koji ne znaju na šta će još da potroše pare pa kupuju svojim ljubimcima sa PEDIGREOM hranu koja sadrži tunjevinu, dagnje, jagnje ili drugu vrstu ribe, dok siroma raja ne zna ni kako to izgleda (osim možda na slici).

  Whiskas (onaj neki gulaš) 100 gr – 200 din
  Pileći parizer pola kile – 100 din.

  Pa ti razmisli šta si jeo dosad.