Prijava
   

Hrčak

Osoba koja skuplja baš sve.
Hrčak ništa ne želi da baci,jer se nikada ne zna kada će mu baš to zatrebati. Njegovi džepovi, fioke, police i cela kuća, uopšte prepuni su raznik sitnica - od najkorisnijih do najgoreg đubreta, a za većinu ni sam ne zna za šta služe i odakle mu.
Ovo je najčešća osobina kod dece, ali vremenom nestaje,na šta prilično utiču roditelji,mada neki jednostavno ostanu hrčci do kraja života.

Praznim fioku starog kreveta koji mora da se izbaci iz sobe : Jaooo, vidi, upaljač što mi je poklonila Maja u osmom osnovne! A tu je i slika mog druga...druga...e,ko bi rekao da više ne znam ni kako se čovek zove,a baš smo bili dobri drugari! Jao, žmigavac što sam našao onda kad smo se vraćali pijani iz grada.Vidi - lampa! Pih,ne radi. Čekaj, još jedna lampa! E,sranje, ne radi ni ona! Gle, Huper,od kada to nisam video! Pregorela sijalica, puškice iz nemačkog (uf,ovo će mi možda trebati), stari dnevnik !?(kad sam ja pisao dnevnik?) ne,ne smem da čitam,sramota me...Omot tviksa.. ej,ima jedan tviks unutra..pu,isteko rok trajanja...

Komentari

he he, puskice i huper, i mene bi bilo sramota :-) turgenjevski opis

A brate , imam ja neke svari u podrumu za tebe , meni ne trebaju , ti ces ih zaturiti vec negde , zatrebace nekad...

:) +

Ma pojedi twix! Dobar je idalje... :D