Prijava
 1.    

  Hrčak

  Osoba koja skuplja baš sve.
  Hrčak ništa ne želi da baci,jer se nikada ne zna kada će mu baš to zatrebati. Njegovi džepovi, fioke, police i cela kuća, uopšte prepuni su raznik sitnica - od najkorisnijih do najgoreg đubreta, a za većinu ni sam ne zna za šta služe i odakle mu.
  Ovo je najčešća osobina kod dece, ali vremenom nestaje,na šta prilično utiču roditelji,mada neki jednostavno ostanu hrčci do kraja života.

  Praznim fioku starog kreveta koji mora da se izbaci iz sobe : Jaooo, vidi, upaljač što mi je poklonila Maja u osmom osnovne! A tu je i slika mog druga...druga...e,ko bi rekao da više ne znam ni kako se čovek zove,a baš smo bili dobri drugari! Jao, žmigavac što sam našao onda kad smo se vraćali pijani iz grada.Vidi - lampa! Pih,ne radi. Čekaj, još jedna lampa! E,sranje, ne radi ni ona! Gle, Huper,od kada to nisam video! Pregorela sijalica, puškice iz nemačkog (uf,ovo će mi možda trebati), stari dnevnik !?(kad sam ja pisao dnevnik?) ne,ne smem da čitam,sramota me...Omot tviksa.. ej,ima jedan tviks unutra..pu,isteko rok trajanja...

 2.    

  Hrčak

  Životinja koja ima ono o čemu dosta muškaraca sanja, muda veća od glave.

 3.    

  Hrčak

  Otelotvorenje Sizifa.

 4.    

  Hrcak

  Bezicni mis

 5.    

  hrčak

  životinja, najbolji prijatelj sveže razvedenog čoveka, kome je brak propao zbog nepomirljivih razlika kada je u pitanju shvatanje kvalitetnog spavanja. naime imao je problema sa hrkanjem. kako je hrčak biće koje je uglavnom aktivno noću (osim ako ga baš ne smarate da se pokrene danju), a ne smeta mu brdo piljevine koje je muž ostavljao za sobom u krevetu kao minuli noćni rad, hrčak je idealna uteha za prelazni period u nalaženju gluvonemog partnera.

 6.    

  Hrčak

  Ženica u mesečnom pohodu na super - market. Ljudi se bacaju u stranu pod naletom njenih velikih kolica koja gaze sve pred sobom. Ne vidi se od silne robe, iza nje ostaje pustoš praznih rafova i muž koji guta knedle i oprašta se od plate ili penzije.

  Sa naporom dogurava svoj mini - tenk na kasu gde pravi zastoj od petnaestak minuta, dok nesretna kasirka otkucava i odlaže četiri zejtina, tri sirćeta, sedam kila brašna, dva kartona kisele vode, desetak čokolada za mešnju, pregršt vanil šećera, deset kila praška za veš, deterdžente, šampone, povrća..Muž obavezno plaća karticom.

  Ostavlja utisak da se priprema za treći svetski rat koji će provesti u svojoj jazbini.