Prijava
   

Huliganski samar

Zastrasujuci i najcesce korisceni metod zastrasivanja.Uglavnom se njime sluze celavi,neretko debeli i nepismeni mladici u suskavcima i "Zipa-tebra kolk'o brzo" trenerkama.Ovakav samar uglavnom "kaci" mladje narastaje i preti da postane nas brend usled sve vece i vece popularnosti.Mozda podseca na obican samar ali on to svakako nije.H.S. ne ostavlja posledice,nije ni preterano bolan,retko ko je i zaplakao posle njega ali ono sto njega stavlja u sam vrh ASOVA ULICE i cini ga apsolutnim rekorderom u stvaranju uzasnog i krajnje neprijatnog straha kod sagovornika je ta famozna recenica:

Mladic u suskavcu:Sta si rekao?Hoces da ti sad lupim samar?!?

Komentari

E, da si mi ti živ i zdrav... odavno su mangaši - tad su se tako zvali, huligan je bio suviše stručan termin - delili šljage po ćoškovima. Žorž Stanković je kao mlad opaljivao Tijanića svaki dan po desetak puta po lobanji kad god ovaj prođe pored Hale sportova na N. Beogradu... zato mu glava onolika.
+

Dziberu, nemoj da ti manijak da po pichci....

Jbt ti prase mora da imas 277 godina jer nema gde nisi zalepio svoj vazda mudri i iskusni komentar...o mentoru nad mentorima...o magu nad magovima...Uga djaga samane nas!Uga!

немо да ти дркнем шамар
:)