Prijava
 1.    

  Hvala, još malo ćemo pogledati

  Neizbežna rečenica u detinjstvu. Besomučno vucaranje deteta kroz grad u pokušaju da ga ''opremite'' za školu kako valja. Nakon što vam euforična prodavačica, iznese 321 komad odeće, od kojih vam nijedan ni na četvrtinu malog mozga ne pada da kupite, ova rečenica nastupa. Izlizana je, ali je majke worldwide i dan danas koriste kao izgovor.

  Prodavačica: ,, ... e da! (prazni ceo butik) I ovu preslatku majicu su mi mnoge devojčice uzimale. :trep:''
  Iznurena majka:,, Jao sine, vidi kako je lepa.. Još malo ćemo mi pogledati, pa ako ne nađemo, vratićemo se.''

 2.    

  Hvala, još malo ćemo pogledati

  Fraza koja se koristi da bi se odbili prodavci, da bi se na kulturan i elegantn nacin otislo iz neprijatne situcije u buticima i stavio epilog na nevaznu prisilnu komunikaciju izmedju prodavaca i vas.

  1. Cimerka i vi ste pogledali sve, uzduz i popreko i radnica se namucila da ode i do magacina da nadje vas broj i ... nista vam se ne dopada, kazete: Hvala, još malo ćemo pogledati-a mislite- ovo je uzasno, namigujete cimerki, nasmesite se radnici, i odlazite sa mislima tipa-koji sam djavo ulazila!
  2. Cimerka i vi razgledate po butiku u kojem nikada nista niste kupile a uvek vam se nesto svidelo... nametljiva radnica vas prati u stopu i kaze da ima vas broj i slicno... na kraju kazete: Hvala, još malo ćemo pogledati- a mislite- jeste li vi normalni-mislis li ti da ja to mogu da priustim?
  3. Setate da ubijete vreme pa udjete u radnju,ili vam je cilj da snimite cene-ne zanima vas nista posebno ali necete to reci prodavcu, pa cete se praviti malo kao da vas nesto zanima i tako obaviti svoju misiju-snimanje cena/ubijanje vremena-na kraju: Hvala, još malo ćemo pogledati- a ovog puta cete verovatno jos negde pogledati...