Prijava
   

I T klovn

O ne! Ne opet, ne podsećaj me na tog stvora! Ima i slika!? AAAAAAAAAAAAAAAAa!!!!!!!.......

Verujem da se mnogi od vas i danas prisećaju papirnog brodića koji plovi niz ulicu, i kog vija devojčica u žutom kišnom mantili, juri za njim, sve do slivnika, a u slivniku je on..Oličenje straha, jeza, zazor, sa onom na neki čudan način bol esnom i zastrašujućom maskom, slatkorečivi klovn koji manta malu decu, odvlači ih u mrak podzemlja gde nemamame i tate, gde se ne čuje vrisak i zapomaganje..

Film Stivena Kinga koji i danas proklinjem, kad se samo setim..Majka izlazi iz sobe, gasi svetlo misleći da je sve u redu i ostavlja te da spavaš, i strahovi počinju da izlaze iz mraka. Ispod kreveta odavno nema mesta, natrpao si tu igračke i kutije i tu se ne može sakriti. Ali možda je nekako iz kanalizacije dospeo u orman? Čekaj - nešto se čuje kroz prozor, dole u dvorištu..I tako mnogo mnogo noći, strah te ruši u san.

Zbog njega smo zamrzeli klovnove iz dna duše, i to više nisu bile smešne čike u šarenim odelima koje žongliraju i deci dele balone. Babaroga, duhovi, drekavci i Cigani koji kradu decu bili su samo u jednom od njegovih oštrih i jezivih dest prstiju, koji su ostavili neizbrisive ožiljke u sećanju.

Šta je, mislio si da si zaboravio? Okačio sam i sliku.

Komentari

Slučajno dadoh minus... Penivajz (tako se zove) je kralj, ja sam pročitao knjigu malo prije nego što sam odgledao taj film - vrhunska stvar. Sad i nije toliko strašan, uz svu ovu tehniku i tehnologiju ali je klasik i kultni film...

Nije kurac! Jebem im mater! Mada edukativan film za decu, da se paze nepoznatih ljudi. Ali kakve sam ja traume pazario od ove scene..AAAAA

plus,
jest bio strašan kad sam ga prvi put gledao, tamo neđe početkom 90'tih...

Jebo mater, godine su mi trebale da potisnem tu traumu!

Ali kakve sam ja traume pazario od ove scene

Brrrrrrr
+
Al' što me podseti brate. Uništio si godine terapije jednim potezom .)

Pričamo nešto sinoć kod musašija na temu detinjih strahova, kad nam je pomenuo..Godine su se srušile!

Uh da! Ja se i dan danas plasim klovnova zbog tog filma! +

Uh da! Ja se i dan danas plasim klovnova zbog tog filma! +

I dodajem još jedno jebanje majke!

Klovn i Leptirica, svi ostali su cveće spram njih.
+++

jebem mu mater i ja
po meni, Fredi Kruger je ipak najjjači... to su traume
+++