Prijava
   

I u wc bi išao kolima

Nigde ne ide pešice. Zaboravio da hoda. Spavao bi u kolima da mu krevet nije udobniji.

- Vidi Bokija molim te, trafika mu deset metara od kuće, on po cigare ide kolima.Veruj mi, nisam ga dve godine video da pešači.
- Koje pešačenje majke ti. Pa taj bi i u wc išao kolima da može!

Komentari

NIje loša defka jer definiše seljačine koje i u wc idu autom. Znam jednog takvog lika al je ljakan žešći. Ok ovu defkaruštinu ti priznajem kao dobru.

Ovo ti je prva koja valja nakon oneuvrede za novčanik

ja bih i pišo u autu, za kaj ne

Брате, није проблем кад ЧОВЕК иде негде колима, па нек иде и до продавние ако хоће. Не волим ону сорту "људи" којима је ауто малтене једино што имају. Обуку трешу, ставе неке брзе виџе, седну у беемве што им је купио деда из Немачке и возе се тако и меркају пичиће по улии, безмозгашие које су попут њих. А у кући брате, ништа. Немају ни једну књигу. Имају ТВ, комп, веш машину, бојлер, шпорет, шољу. Шта ће ти више. А ми који смо завршили неку школу, научили нешто, говоримо бар један страни језик, свирамо неки инструмент, бавимо се неким спортим, одемо код наших родитеља па им кажемо да нема посла и будућности. И онда дође мој паметни ћале и покаже прстом на управо поменуте појаве и каже - "Видиш да може". И онда ми дође да скочим с Бранковог моста. Боље да не живим него да живим онако без мозга и будем константна опасност за околину.

Не знам зашто вас смарам са овим, али плус на дефку свакако.

Au Roki kako nepravda izbija iz tvojih suznih očiju. Mislim kapiram te skroz.
A defka može plus

Плус одавно дао.
Оно, познајем људе којима је трговина 40-50 метара од куће па морају аутом и још се обуку као да иду на разговор на посао или некад у ноћни излазак.