Prijava
   

Imam te pokrivenog

Pisao sam o jezivom i upornom ubacivanju engleskih reči u rečenice na ovdašnjem, i opisao koliko je to odvratno, što i jeste jelte. Ali mislim da sam našao nešto bar deset puta gore. Uglavnom sam to video kod domaćih jutjub klovnova, ali i uživo od pojedinaca.
Ovi genijalci koriste amerićku gramatiku kad pričaju naški. Rečenice poput: imam te pokrivenog- i got you covered; da ti skinem to sa ruku-to take it off your hands i slično.
Nemam ideju uopšte zašto imaju potrebu ovo da rade. Zvuči neprirodno, nepravilno i iskreno jezivo. I naravno svaka peta reč im je na pokušaju engleskog. I stvarno ovako govore. Time samo pokazuju da im je amerikanac isprao mozak i da počinju da zaboravljaju maternji jezik jer po ceo dan gutaju smrdljiva zapadnjačka gomna i nemaju pojma o životu. Što je još lepše uglavnom im ni engleski ne ide pa pričaju pola jedan pola drugi...jer ne znam... Negde sam čitao da su sovjeti izmislili internet prvi za potrebe države i da je amer ukro patent i dao ga civilima... To je možda najgora stvar koja se desila ćovećanstvu. Jeza.

Najgori primer ovog sranja koji sam čuo je 'IVIČAST' na foru one reči edgy koja ni na engleskom ne znači ništa
Prekinite sa ovim kumim vas.

Komentari

Још више би показао презир према томе да ти је дефка на ћирилици. Плус иначе.

Brate ovim si pogodio u oko bika...........

Salim se bre, glisto, kao da citam vlastite misli, jebo ih engleski da ih jebo.

@munzem_konzu hahahah udario sam ekser u glavu