Prijava
   

Imaš li ti roditelje?

Rečenica koju pomisli svako ko u pola tri ujutru (ili uveče, zavisi kako ko gleda) vidi klinku od 15/16/17 godina koja nosi toliko kratak šorc ili suknjicu da joj se vidi pola guze, a na sebi ima mikroskopsku majicu sa ogromnim dekolteom. Svako muško, ruku na srce, voli da vidi neki određeni deo provokativnosti (odnosno one prave ženstvenosti) kod devojaka, ali što je previše - previše je.

U iole normalnoj državi, centri za socijalno bi imali pune ruke posle i pozabavili bi se roditeljima i njihovom brigom o svojoj deci. A, ne posle, kako to obično ide - krivo je društvo, kriva je država, krivi su nastavnici... Ne! Prvi su krivi roditelji zato što ne postavljaju striktna pravila i što ne posvećuju dovoljno pažnje pri vaspitanju svoje dece.

Komentari

e, tuzna istina....

Lepse zvuci:"Imas li ti roditelje?1?", onako retoricki :)
Cista istina.
prs uvis!

svaka ti dala!ziva istina

Svaka čast... kakvi 15?? Viđam dečurliju i od 14 godina... sve skockane kao odrasle devojke.

Koliko sam se samo puta vracala u grad i vidjela takve pojave...Pre otprilike 2 godine, odem u neku diskoteku, drug pravio parti (inache se tamo pushta folk i sl.) i odem sa poznanicom do wc-a...Chekam u redu i ulaze dve djevojchice skoro gole, smjeshkaju se ko sumanute, nashminkane kao da su krenule na karneval...Nisu imale vishe od 14 godina. Nas dve stojimo i blejimo kao telad u njih dve. Izlazimo za njima, a one stoje sa dvojicom tipova koji imaju bar 30 godina, kajle, "nabildani", nafurani. Vjerujem da su to veche sluchajno upali tamo ne znajuci da je repertoar muzike promjenjen...

Jes' vala. Zabrine se čovek, a roditelj tek. +