Prijava
   

Imbecil

Srbin, koji mrzi Noleta zato što nije uvek prvi i radije navija za Federera ili Nadala, jer oni nikada ne predaju(doping je čudo).

A:”Vidi ovu mrcinu, već je crk’o a ne igra ni tri i po sata!”
B:”Batice, jesi li probao da SEDIŠ na plus 40 bar pola sata?”
A:”Pa kako mogu Nadal i Federer?!”
B shvata da je suvišno gubiti vreme na dalju konverzaciju, jer nije psihijatar.

Komentari

dečko ima više predatih mečeva u karijeri sa 22 nego bilo koji drugi teniser.On je dečko hronično bolestan,nek ide da se leči od te 428 povrede koje vuče i kao obnavlja.A ovo što sam ja dao u definiciji ne znači da ga mrzim nego to ti ono što njegovi fanovi pričaju.

Dečko je osvojio Grend slem sa 21-om godinom, ne mora da osvoji više ni gem, pa je ušao u istoriju.

A Man must know his limitations/Dirty Harry, the Inspector

Ja sam od onih kojima se Djokovic popeo na organ sa svojim odustajanjima od borbe zbog povreda. Ne volim ljude, a kamoli sportiste koji nisu borci. Za razliku od Djokovica, Nadal svaki mec odigra do kraja svojih mogucnosti. Prvi put kad sam ga gledao primetio sam da je borac. Bio mi je mnogo zanimljiviji igrac od Federera, upravo iz tog razloga. Mislim da je predao samo jedan Grand Slam mec u karijeri.
Federer nikad nije predao.

@obelix
Kažeš, voliš borce. A kakav si ti to navijač? Da li si i ti borac, bar kao navijač? Verovatno i za Srbiju navijaš samo dok je dobra u nečemu; a kada gubi za koga onda navijaš? Nole je treći na svetu. Pa neka preda i svaki drugi meč (a ne preda), svaka mu čast na renkingu. Ja bih za Noleta navijao i da je 200. igrač na ATP-u(kao što navijam za Bozoljca ili Vemića na primer). Nole uvek predaje iz zdravstvenih razloga. Šta treba da padne u komu da biste ti i tebi slični bili zadovoljni.
I ja gotivim Nadala od prvog meca u kojem sam ga gledao, ali normalno navijam za Noleta. Da sam Španac ili Švajcarac ili Islanđanin možda bih navijao za nekog drugog.
A takvi navijači kao ti, su se meni popeli na organ.

Na osnovu svoje netacne pretpostavke si me natakao na organ. To pokazuje da si nekulturan i bezobrazan. Ali ipak cu ti jos malo pojasniti zasto vise ne mogu da gledam Djokovica, i samo Djokovica.
On je lik koji je opisao beogradsku publiku kao nekulturnu. Naravno, mozes ti sad da pises kako je Djoka u pravu, sto nije daleko od istine, ali to moze da prica tati pred spavanje a ne pred kamerama.
Drugo, kazes "Nole uvek predaje iz zdravstvenih razloga". Ja imam drugacije misljenje. Nole predaje zato sto nema srce, zato sto je picka i nema snage da prizna poraz i pruzi ruku boljem u mecu. To je ono sto mene nervira. Postoje mecevi u kojima je imao prednost, vukao povredu i na kraju zavrsavao. Naravno, Djokovic zasluzuje trece mesto na ATP listi, i ja sa tim nemam problem. On ima neke kvalitete koje nemaju ni Federer ni Nadal. Djokovic je psihicki stabilniji od obojice (sto je po mom misljenju kljuc uspega u tenisu zato sto smatram da je tenis u najvecoj meri, mentalna borba). Nekoliko njegovih udaraca su dovedeni do savrsenstva. Mlad je i ima jos prostora za napredak, koji se manje vidi poslednjih godinu dana, ali to jos uvek nije zabrinjavajuce. Ako dovede servis na visi nivo, kandidovace se za prvo mesto.
Dalje, tom logikom, koju pokusavas da mi nametnes, bi trebalo da zakljucim da moram voleti (podrzavati, bodriti ili sta vec) svakog Srbina samo zato sto je Srbin. Sa tim ne mogu da se slozim nikad TACKA!
Pomenuo sam i njegovog oca. Covek koji je u najvecoj meri krivac za pad Djokoviceve popularnosti u Srbiji. Mislis li da je normalno da on isproziva komentatora kako ovaj ne hvali njegovog sina dovoljno? Naravno, ja nisam svoj stav izgradio na osnovu laprdanja njegovog matorog, samo ti napominjem sta sve ljudima bode oci.
Djokovicevi najveci protivnici su sujeta, nadmenost, Sunce, publika, vlaznost vazduha, nedovoljno vremena za odmor izmedju meceva, prenemaganje i gestikulacija, jurnjava po supermarketima, otkrivanje broja telefona i briga o roze delfinima. Kada sve to bude prevazisao i pocne da igra tenis kako ga je igrao sa 14 godina, vratice i mene ispred televizora u vreme meca.

Ispadoh ja nevaspitan jer sam ponovio tvoju floskulu “popeli su mi se na organ”, izraz koji nikada ne koristim, al’ nije to sada bitno. Što se Noletovog oca tiče, on nikakve veze nema sa celom ovom našom pričom, uostalom ja sam o njemu i na Vuki dao svoje mišljenje - Srđan Đoković. Pretpostavljam da je u Noletovom vaspitanju (na sreću) mnogo veći pečat ostavio Nikola Pilić. Što se Noleta tiče, on je naš najbolji ambasador u svetu, i ja, koji sam 15 godina stariji od njega bih voleo da mogu tako odmereno,kulturno i šarmantno da komuniciram sa javnošću (primer Noletova reakcija i izjava u Torontu kada su ga predstavili kao Hrvata).
Nemam nameru nikoga da ubeđujem da mora da navija za Srbe, Srbiju ili srpske reprezentativce. Svačije pravo je da navija za koga hoće. Po mom mišljenju je to nenormalno (da ne navijaš za svoje), a po tvom mišljenju nije normalno to što bih ja navijao za Srbiju (u fudbalu na primer), i da smo u rangu Farskih Ostrva.
Pozdrav.

Nisam od onih koji ce uleteti u kilometarku polemiku. Na osnovu tvog pozdrava, kapiram da nisi ni ti i drago mi je zbog toga. Samo sam hteo da dodam da mi je razumem sta pricas, ali morao sam jos jedan komentar da ostavim zato sto nisam bio dovoljno jasan.
Kad sam napisao "Dalje, tom logikom, koju pokusavas da mi nametnes, bi trebalo da zakljucim da moram voleti (podrzavati, bodriti ili sta vec) svakog Srbina samo zato sto je Srbin. Sa tim ne mogu da se slozim nikad TACKA!", mislio sam samo na slucaj Djokovica. Prvi moj susret, pre nekih 15ak godina, sa bilo kojom nasom ekipom ili nekim nasim sportistom je bio pun nade i optimizma. Kasnije sam izgradio samo realna ocekivanja i umem da pozdravim uspeh u okviru nasih sportskih mogucnosti. Dakle, navijam i pratim desavanja na reprezentativnom planu.
Kao sto me Djokovic nervira, postoji jos par reprezentativaca koji mi nisu po meri, ali to bi moglo da otvori jos rasprava. :)
Poenta je da sam se javio sa komentarima samo zbog tvog odlucnog stava da svako ko ima drugaciji utisak je imbecil.

Prekinuo me telefon pa sam izgubio smisao recenice :)
Samo sam hteo da dodam da mi je razumem sta pricas... = Samo sam hteo da dodam da razumem sta pricas...
Pozdrav.